Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor Cummins 3931590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins 3931590
Cod produs
BVR05K6N-C
Out Of stock
Descriere
Stocul nostru este constant aprovizionat cu cele mai cautate piese, iar consilierii pot aduce chiar si ce nu gasesti in depozit. Insa acum ai dat exact peste ce iti trebuia: o bobina oprire motor Cummins 3931590 precum cea din imagini.

Piesa o poti achizitiona pentru sistemul de oprire al motorului si vei beneficia de o lunga durata de exploatare. In plus, fiind o varianta echivalenta a originalei profiti de un pret mult mai bun decat al acesteia.

Ai nevoie de mai multe detalii despre bobina oprire motor Cummins 3931590 sau oricare alt articol pe care il putem comercializa? Consilierii nostri iti stau la dispozitie cu informatii despre produse, compatibilitate, oferte si multe altele. Suna acum si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Livrarea piesei se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat si dureaza in jurul a doua zile lucratoare, in functie de stoc. Transportul este valabil pentru orice localitate din tara iar plata se acorda in sistem ramburs. La receptie poti sa verifici vizual coletul in prezenta curierului pentru evitarea oricarei nemultumiri ulterioare cu privire la starea piesei primite.
Poti opta si pentru a ridica aceasta bobina oprire motor Cummins 3931590 direct din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti.

Montajul piesei sau orice interventie de care are nevoie utilajul pentru a-si recapata fortele le poti lasa in seama mecanicilor nostri. Ei asigura buna functionare a intreg echipamentului prin efectuarea reparatiilor necesare in mod optim si sigur, direct la punctul de lucru al acestuia. Daca doresti solicitarea serviciului, ia legatura cu unul dintre consilierii nostri.

Specificatii tehnice:

• Tija cu articulatie sferica in cap
• Mufa cu 3 fire.
• Prindere cu 2 suruburi.
• Distanta dintre centrele gaurilor de prindere 35mm
• Cursa dintre inchis si deschis de 45mm
• Actionare la 24V

Codul piesei este: BVR05K6N-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura