Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Terex TX870B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TX870B
Out Of stock
Descriere
Cumpara cu incredere din oferta noastra, avem pentru tine si utilajele tale doar piese de calitate, la preturi cu adevarat bune. Spre exemplu, acest pivot pentru buldoexcavator Terex TX870B - este o piesa fabricata de Carraro, avand astfel o calitate superioara. Pivotul se afla in stocul nostru si poate fi achizitionat imediat, la un pret foarte bun.

Specialistii Carraro recomanda folosirea pivotilor originali, deoarece acestia au un rol important in deplasarea si precizia manevrarii vehiculului, dar si pentru ca tin anvelopele intr-un unghi de rulare echilibrat. Cu cat pivotii sunt mai de calitate, cu atat vor rezista mai mult, iar reparatia va fi mai durabila.

Pivotii originali se diferentiaza de restul modelelor deoarece micsoreaza jocurile din articulatia de directie, lucru ce duce la cresterea duratei de exploatare a capetelor de bara.

Poti plasa comanda pentru acest pivot Terex TX870B ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Poti comanda online, completand formularul de pe site-ul nostru, sau poti suna la numarul afisat.
Pentru achizitionarea oricarei piese noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Beneficiezi si de certificat de garantie timp de 1 an, de la momentul achizitiei, pentru acest pivot Terex TX870B comandat.

Vino de luni pana vineri la sediul nostru din apropiere de Bucuresti si poti ridica pivotul imediat ce l-ai comandat. Daca doresti sa iti fie livrata piesa, aceasta ajunge la tine in doar doua zile lucratoare si poti opta pentru a plati ramburs. Poti verifica continutul pachetului in preajma curierului.

Pentru reparatii si montaj, iti punem la dispozitie mecanicii nostri colaboratori ce vin direct la locul utilajului tau. Inclusiv pentru alezare si rebucsare.
Pentru mai multe detalii, contacteaza un coleg din departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice:
- pivotul are distanta dintre centrele gaurilor de 65mm;
- inaltimea totala este de 57-58mm;
- diametrul la bucsa este de 28mm.

Codul produsului este: EN249W3G-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura