Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Steyr CVT6115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT6115
Cod produs
SINQEKH8-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare tractor Steyr CVT6115 reprezinta exact varianta ieftina pe care o cautai! Dar nu primesti o piesa pe masura pretului, ci una de calitate superioara! Este fabricata in Europa, din materiale de calitate si gandita sa aiba exact aceleasi calitati ca piesa originala. Nu este un rabat la calitate, ci pur si simplu platesti mult mai putin pentru aceleasi beneficii. Ba mai mult, in pret este inclus si o-ringul de etansare al pompei de combustibil de blocul motor. Asigura compatibilitate perfecta cu tractorul tau si merita sa o achizitionezi!

Ai trecut prin multe momente grele in afacerea ta! Am trecut printr-o multime de momente grele si noi! Dar am avut parte si unii, si altii de foarte multe reusite nemaipomenite. La noi, acest lucru a fost posibil datorita unei echipe de supereroi, unei echipe de oameni care a tintit intotdeauna sus si nu s-a abatut din drumul anevoios nici in cele mai dificile clipe. Te invitam sa-i cunosti si tu membrii, ei sunt cei de la care afli cele mai utile informatii si sfaturi! Te vor ajuta in toate problemele tehnice cu echipamentul!

Pompa de alimentare tractor Steyr CVT6115 - ia in calcul recomandarile specialistilor!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantia pe care o primesti alaturi de aceasta pompa de alimentare pentru tractor Steyr CVT6115 are valabilitate 1 an de zile, din momentul achizitiei. Sa pastrezi cu grija documentele!

Te asteptam la sediul firmei pentru a ridica pompa de alimentare tractor Steyr CVT6115 personal sau ne poti trimite datele locatiei tale pentru a fi expediata imediat. Modalitatea de plata este ramburs, iar dupa acordarea acestuia iti sugeram sa specifici curierului ca doresti sa verifici integritatea piesei in prezenta lui.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj, te punem in contact cu mecanicii disponibili din zona ta de lucru. Ei intervin rapid la punctul tau de lucru pentru a realiza schimbul, iar ulterior ii poti solicita si daca apar defectiuni tehnice la motor. Afla mai multe sunand la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura