Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor New Holland TS6.120 TS6120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS6.120 TS6120
Cod produs
VNCT5J71-AT
Out Of stock
Descriere
Aceasta garnitura de chiuloasa New Holland TS6.120 sustine din plin performantele motorului, fiind indispensabila functionarii optime a acestuia. Este capabila sa infrunte fara probleme conditiie dificile de exploatare, ramanand la datorie vreme indelungata. Nu de alta, dar motorul tau are nevoie de componente rezistente si fiabile ca sa poata lucra la capacitate maxima. Iar piesa aceasta este o alegere nemaipomenita, avand toate calitatile necesare.

Iar daca te-ai saturat de reparatii frecvente, poate ar trebui sa schimbi un pic abordarea. Pune accent pe calitatea pieselor de schimb pe care le folosesti si nu lasa pe maine ce poti face azi cand vine vorba de efectuarea interventiilor tehnice necesare utilajului tau. Preventia este net mai simpla decat tratarea, nu doar in cazul utilajelor, ci si in general. Asadar, fii cu ochii la semnalele utilajului tau si, cand constati ceva suspect, da-ne de veste! Iti vom veni in ajutor cu cele mai eficiente solutii pentru mentinerea sa in forma.

Garnitura de chiuloasa New Holland TS6.120 - un ajutor pretios!
Nu te poti lipsi de aceasta garnitura de chiuloasa New Holland TS6.120 pentru ca ea asigura etansarea intre blocul motor si chiuloasa, avand un rol esential pentru functionarea optima a motorului tau. Chiuloasa este o zona importanta, caci pregateste motorul pentru procesele intense ce vor avea loc, asadar fiecare detaliu conteaza. Asigura-te de perfecta stare a componentelor pentru a preintampina aparitia unor defectiuni de amploare.

Sfatul potrivit la momentul potrivit te scuteste de multe eforturi!
Intelegem perfect prin ce treci atunci cand intampini probleme tehnice si ne-am propus sa facem lucrurile mai simple. Stim ca nici timpul nu-ti prisoseste, iar de multe ori o defectiune se poate dovedi mai solicitanta decat credeai. De aceea am pus la punct un serviciu de consultanta care si-a dovedit din plin utilitatea de-a lungul timpului. Astfel, poti avea acces rapid la informatii sintetizate incat sa raspunda nevoilor tale, iar identificarea cauzei si a remediilor necesare nu-ti va mai da batai de cap. Discuti cu specialistii nostri, le expui pe scurt datele problemei, iar ei vor veni prompt cu cea mai buna solutie. Si, ca sa-ti placa si mai mult, serviciul de consultanta este gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Nu te stresa pentru eventualele defecte de fabricatie! Aceasta garnitura de chiuloasa pentru tractor New Holland TS6.120 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera astfel de situatii neplacute, extrem de rare, de altfel. Vei regasi documentele necesare interiorul coletului.

Livrare
Stim ca iti doresti sa rezolvi cat mai rapid problema. Cand arde, arde! Iar aceasta garnitura de chiuloasa New Holland TS6.120 va ajunge la tine super rapid prin intermediul serviciilor de curierat, caci ti-o livram imediat ce plasezi comanda online sau telefonic. Daca iti este la indemana, poti veni sa ridici coletul si de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj
Pentru a beneficia la maxim de investita facuta si, desigur, de calitatile piesei, asigura-te ca montajul acesteia este efectuat in cele mai bune conditii, de preferat de un profesionist. Surubari gasesti pe toate drumurile, dar de ce sa risti compromiterea piesei? Daca nu stii cui sa te adresezi, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta de activitate. Poti beneficia de interventii tehnice punctuale sau complexe, inclusiv la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura