Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case C80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case C80
Cod produs
92RCI3XY-AS
Out Of stock
Descriere
Tocmai ai intrat in universul tuturor posibilitatilor! Alaturi de noi, oportunitatile curg una cate una datorita calitatii produselor si serviciilor pe care le punem la dispozitie! Acest pinion planetar tractor Case CS80 este o reflexie a originalitatii insuflate de producatorul Carraro! In urma supunerii sale la diverse teste care sa-i confirme calitatea, pinionul reductor si-a gasit locul rapid pe rafturile noastre! Comanda rapid pentru a cunoaste performanta!

Nu devia de la telul tau! Pastreaza o traiectorie dreapta si continua pe drumul perseverentei! Drum pe care agentii nostri ti-l vor indica! Ia legatura cu cei mai experimentati oameni si incepe sa lucrezi in cel mai eficient mod! Serviciul de consultanta si cel de asistenta tehnica sunt rezultatele celor mai originale viziuni. Acestea s-au dovedit de-a lungul anilor unele dintre cele mai bune decizii pe care le-am adoptat in cadrul acestei comunitati!

Acest pinion planetar tractor Case C80 va dovedi calitatea in adevaratul sens al cuvantului!
Aceasta bijuterie tehnica ce apartine ansamblului reductor, isi va indeplini functia pe o perioada indelungata si intr-o maniera profesionala! Tratat termic pentru a i se accentua rezistenta la uzura, acest pinion planetar tractor Case C80 va asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Sistemul de transmisie va cunoaste o imbunatatire remarcabila!

Fii la curent cu noutatile!
Cele mai fresh informatii din industrie au fost culese si organizate de catre consultantii nostri priceputi! Apeland la serviciul gratuit de consultanta, vei interactiona cu cei mai bine pregatiti oameni care vor raspunde fiecarei nelamuriri! In prima instanta, veti face selectia compatibila a piesei si, ulterior, vei beneficia de un plan bine structurat de intretinere! Si ca sa facem o treaba buna pana la capat, te vom indruma catre un atelier de specialitate pentru momentul montajului!

Totul se desfasoara la superlativ alaturi de noi! Siguranta si seriozitatea primeaza, de aceea primesti garantie pentru acest pinion planetar pentru tractor Case C80 original! Aceasta se extinde pe o perioada de 6 luni si vizeaza defectiunile din fabrica!

Timpul? Principalul factor dupa care ne organizam si functionam! Suntem la curent cu nevoia ta de a-ti primi produsul cat mai repede, motiv pentru care trimitem acest pinion planetar tractor Case C80 in doar 24 de ore! Ne poti apela rapid sau poti completa cererea de pe site pentru a demara procesul de expediere!

Unui astfel de moment ii revine o atentie sporita! De-a lungul experientei noastre, ne-am confruntat cu multe situatii in care improvizatiile au fost preferate pentru a economisi bani. Partea rea? In cele din urma s-a dovedit ca in urma unei tehnici indoielnice, cheltuielile s-au dublat! Mergi la sigur si protejeaza-ti investitia apeland la un centru de specialitate! O persoana experimentata iti va asambla piesa pe masura calitatii sale!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura