Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 642680

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
XW0MA4LO-S-CD
Out Of stock
Descriere
Pentru ca ai nevoie de o piesa de cea mai buna calitate, noi iti recomandam aceasta bucsa planetara punte Carraro 642680 din oferta noastra! Transmisia finala functioneaza optim daca este echipata cu piese originale. Acestea prezinta un nivel corespunzator de siguranta in exploatare si au o durata de viata mai lunga, comparativ cu piesele producatorilor alternativi. Asadar, ce mai astepti? O piesa originala Carraro este sinonima cu inalta calitate. Astfel ca alegand o asemenea componenta nu doar ca nu poti da gres, ci si iti vei lua multe greutati de pe umeri.

Cum ar fi ca atunci cand lucrurile merg prost anumite elemente ale afacerii sa se impotriveasca ca lucrurile sa mearga si mai prost? Acestea ar putea fi piesele de schimb de calitate superioara, care ar putea determina utilajul sa functioneze la capacitate optima intr-un interval cat mai lung de timp. Asa prieteni de nadejde sa tot ai. Daca nu ii ai inca, atunci procura-i! Daca ii ai deja, ia-ti si altii. Pune rapid mana pe aceasta componenta originala Carraro!

Bucsa planetara punte Carraro 642680 - piesa care apare in toate topurile!

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Tu stii cum sa gasesti piesa potrivita pentru utilajul tau?
Poate ca stii, poate ca nu stii cum sa gasesti piesa potrivita pentru utilajul tau. Daca stii, niciodata nu strica sa ti se confirme alegerea. Daca nu stii, atunci ne poti contacta pe noi. Serviciul nostru gratuit de consultanta te va ajuta sa gasesti ceea ce cauti si ceea ce utilajul tau are nevoie.

O astfel de bucsa planetara pentru punte Carraro 642680 vine insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni.

Livram aceasta bucsa planetara punte Carraro 642680 prin curier rapid, in 24 de ore. Stim cat de important e sa nu iti tii utilajul pe linie moarta! In cazul in care crezi ca esti mai rapid decat curierul, te invitam sa ne treci pragul si ridici personal piesa.

Atunci cand vine vremea montajului, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si simeringul de planetara. Insa ai grija pe mana cui lasi aceasta operatiune pentru ca un pas gresit poate sa iti ruineze investitia.

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura