Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor senilat Landini Trekker 75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Trekker 75
Cod produs
RDW2GZL1-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa alimentare Landini Trekker 75 este conceputa astfel incat sa poata garanta functionarea corecta si fiabilitatea motorului pentru o durata indelungata de viata. Fiind o productie europeana, calitatea este principalul avantaj pe care il prezinta. O recomanda eficienta, siguranta in lucru si rezistenta indelungata in exploatare. In plus, deoarece este o alternativa a originalei, pretul este mult mai mic.

Pompa alimentare Landini Trekker 75 - calitatea face diferenta! Reprezinta oportunitatea de a investi pe termen lung!

Daca este pompa de care ai nevoie si vrei sa comanzi, timpul de livrare va fi minim pentru ca modelul se afla pe stoc in numar mare. Depozitul se afla in apropierea Bucurestiului, iar ridicarea o poti efectua oricand ai nevoie, dupa plasarea comenzii.

Detalii suplimentare si ajutor la identificarea corecta a pompei compatibile cu utilajul tau iti ofera consilierii nostri. Tot ei se asigura ca, la fiecare comanda, primesti consultanta tehnica gratuita pentru a achizitiona cele mai avantajoase piese noi pentru modelul tau. Ai parte de tot suportul nostru!

Garantia pe care o primesti impreuna cu aceasta pompa de alimentare pentru tractor senilat Landini Trekker 75 este valabila 12 luni de zile, de la data plasarii comenzii. Tot ce trebuie sa faci este sa o montezi corect.

Vrei sa comanzi? Simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea prezenta pe site-ul nostru! Livrarea coletului cu aceasta pompa alimentare Landini Trekker 75 se realizeaza prin curier rapid si dureaza o zi lucratoare indiferent de zona tarii in care ai nevoie de ea. Acordarea rambursului catre curier se realizeaza dupa verificarea piesei in prezenta lui, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Montajul trebuie efectuat corect pentru a avea rezultate maxime in lucru. De aceea te punem in contact cu mecanicii nostri pentru a programa un montaj de calitate. La cerere, poti avea parte si de alte reparatii la motor, indiferent de complexitate. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura