Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E215
Cod produs
LB849A5D-C-IA
Out Of stock
Descriere
Grabeste-te si achizitioneaza pompa de alimentare Fiat Kobelco E215 de pe stocul nostru si vei beneficia de cel mai bun pret! Totodata, la achizitia pompei vei primi gratuit si garnitura de la prinderea de blocul motor, care sa iti asigure lucrul in conditii optime. Acest model pe care ti-l propunem, fabricat in Europa, este considerat cea mai buna dintre alternativele actuale pentru ca este conceput la standarde inalte de calitate. Iar daca si timpul indelungat de exploatare este o caracteristica pe care o cauti la o pompa noua, aceasta nu te va dezamagi.

Echipa noastra cuprinde consultanti tehnici care te vor ajuta sa alegi cele mai potrivite piese de schimb sau pachete de servicii pentru utilajele tale. Dorim sa fim mai aproape de clientii nostri pentru a-i sprijini cu service dedicat pentru intreaga flota de utilaje. Mai mult decat atat, te poti baza pe ACN Piese Utilaje inclusiv datorita service-ului mobil pe care ti-l oferim indiferent in ce zona a tarii te afli si mereu te putem indruma catre service-uri partenere autorizate! Afla detalii in cadrul serviciului gratuit de consultanta tehnica!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E215 - are un pret extrem de satisfacator!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantia pe care o primesti alaturi de pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E215 este valabila 12 luni de zile, din momentul achizitiei. Pastreaza documentele insotitoare!

Daca esti din alta localitate si doresti livrarea la domiciliu, iti expediem coletul prin curier rapid. Astfel, beneficiezi de piesa a doua zi de la plasarea comenzii si poti achita rambursul imediat dupa ce o verifici in prezenta curierului. Pompa de alimentare Fiat Kobelco E215 se poate ridica si personal de la sediul nostru.

Te putem ajuta si cu montajul, deoarece colaboram cu mecanici si service-uri din diferite zone ale tarii. Interventia o poti solicita atat pentru un montaj corect al pieselor achizitionate, cat si daca echipamentul necesita reparatii complexe pentru a functiona optim. Contacteaza-ne telefonic sau prin e-mail si te punem in legatura cu ei!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura