Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 6870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 6870
Cod produs
XMP9H74A-RE
Out Of stock
Descriere
Ca sa te bucuri de un utilaj eficient si productiv iti punem la dispozitie piese de schimb de inalta calitate. Pentru motor iti ofertam avantajos aceasta pompa alimentare tractor Landini 6870 la care adaugam gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa alimentare tractor Landini 6870 - pregatita sa faca performanta alaturi de utilajul tau! Alege calitatea!

Fabricarea acestei pompe are loc in Europa, sub atentia unui producator de renume. Scopul lui este de a oferi variante la fel de satisfacatoare precum originalul, dar la un pret mult mai bun. De aceea o recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent aprovizionat in depozitul nostru din Bucuresti.

Contacteaza-ne si te ajutam sa faci alegerea potrivita, deoarece iti acordam detalii suplimentare. Mai mult, la fiecare achizitie noua primesti consultanta tehnica gratuita si o oferta personalizata.

Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

Aceasta pompa de alimentare pentru tractor Landini 6870 este insotita de un certificat de garantie care sa tina locul platilor suplimentare necesare in cazul unor situatii neprevazute. Acesta este valabil 1 an de zile.

Pentru a comanda aceasta pompa alimentare tractor Landini 6870 la o calitate superioara, fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru. Pachetul poate fi ridicat de la punctul nostru de lucru, din apropierea Bucurestiului, sau de la curierul care livreaza in localitatea ta. In acest caz rambursul il poti achita la sfarsit, deoarece este prioritara verificarea piesei primite in prezenta curierului.

De montajul ei te poti ocupa singur, insa daca doresti sa te asiguri de functionarea optima pe tot parcursul exploatarii iti recomandam un specialist. Avand parteneriate cu mecanici din intreaga tara, atunci cand intampini probleme tehnice la utilaj iti programam interventia in cel mai scurt timp. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura