Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF260
Cod produs
BA21XLWE-RE
Out Of stock
Descriere
Pompele pe care ti le ofertam functioneaza in cele mai bune conditii, pentru o perioada indelungata. Si asta datorita producatorului european, care este atent la detaliile de fabricatie, astfel incat sunt mai sigure si mai eficiente. Din aceasta gama larga si diversa face parte si o astfel de pompa alimentare Massey Ferguson MF260 care este o alternativa foarte cautata a originalei.

Pompa alimentare Massey Ferguson MF260 - prezenta oricand in depozitul nostru! Mizeaza pe calitatea!

Componenta este ofertata la un pret foarte bun si vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor. Daca vrei sa beneficiezi de ea in timp util, comanda acum si vino la sediul nostru sa o ridici personal! Avem un stoc permanent aprovizionat.

Mai multe detalii despre pompa si serviciile pe care ti le putem asigura primesti din partea departamentului nostru tehnic. Daca achizitionezi mai multe piese primesti consultanta tehnica gratuita in vederea alegerii corecte a fiecareia.

Certificatul de garantie care vine alaturi de aceasta pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF260 este valabil 12 luni. Doar un montaj corect te scuteste de incidente.

Coletul ti-l livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid si ajunge la tine a doua zi lucratoare de la plasarea comenzii. Daca vrei sa te asiguri de starea si calitatea piesei inainte de achitarea rambursului, mentioneaza in cerere de verificarea coletului in prezenta curierului. Insa, daca vrei sa ridici personal aceasta pompa alimentare Massey Ferguson MF260 din imagini, te asteptam la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Completeaza cererea de pe site-ul nostru!

Pentru montaj iti recomandam cei mai buni mecanici disponibili in zona ta de lucru, cu care te punem in contact ori de care ori ai nevoie. Poti apela la ei si daca apar defectiuni majore la utilaj, dar si daca vrei sa programezi reviziile periodice necesare. Suna si afla mai multe detalii despre acest serviciu optional!

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura