Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Massey Ferguson 5275

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 5275
Cod produs
0D6U4VFC-C-MI
Out Of stock
Descriere
Avem o oferta de nerefuzat! Pompa alimentare Massey Ferguson 5275  este o productie echivalenta modelului original, pe care o ofertam la un pret foarte bun. Poti realiza schimbul rapid, pentru ca o gasesti pe stoc in permanenta.
Pompa pe care ti-o propunem este fabricata in Europa din materiale cu rezistenta ridicata, ce pot sustine o exploatare de lunga durata, si reprezinta o varianta sigura pentru lucrul in conditii dificile. In plus, pentru a te bucura de functionarea optima a acesteia, primesti gratuit garnitura dintre pompa si bloc motor.
Ne poti contacta telefonic sau prin e-mail si ne ocupam rapid de comanda ta. In plus daca vrei detalii suplimentare sau vrei sa te asiguri ca achizitionezi doar piesele compatibile cu utilajul tau, iti oferim consultanta tehnica gratuita.
Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda. Ai nevoie si de un mecanic? Pentru ca daca da, avem si pentru asta o solutie: iti dam datele de contact ale celui mai apropiat partener al nostru cu atelier mobil, gata sa vina oriunde il chemi, pentru orice fel de interventie!
Pompa alimentare Massey Ferguson 5275 are toate premisele unei piese de calitate superioara!
Pompa de motorina furnizeaza motorului lichidul vital, combustibilul! Atunci cand pompa incepe sa cedeze se resimte imediat in functionarea motorului care si el va merge intrerupt, in socuri, va deveni neobisnuit de zgomotos, acceleratia devine apatica, sau poti ramane in pana de combustibil desi abia ai alimentat! Motorul se poate opri, si atunci ce te faci? Ia-i din timp o pompa de incredere, are mare nevoie! Monteaza pompa  corect si toate problemele se vor evapora, vei avea din nou tractorul pe care il cunosti bine, energic si plin de viata!
Intreaba-i pe cei mai informati!
Oricand ai o problema tehnica, suna-i pe consultantii nostri! Oricat de complexa este problema ta, are rezolvarea cea mai buna la noi! Cu cateva date tehnice pe care le dai telefonic, ei iti pot identifica piesa de schimb compatibila de care ai nevoie.
Producatorul european stie bine cum a fabricat aceasata piesa si de aceea ofera 1 an garantie pentru pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 5275 esti asigurat ca, daca exista cumva vreun defect de fabricatie, piesa va fi inlocuita imediat cu una noua!
Avem pe stoc  pompa alimentare Massey Ferguson 5275 poti veni imediat sa o iei cu mana ta de pe raft! Daca o comanzi, ea pleca spre tine cu un curier rapid si ajunge in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Montajul profesionist este la fel de important ca si calitatea piesei. Te putem pune in legatura cu un mecanic care poate interveni la punctul tau de lucru, oricat de complexa este intreventia de care ai nevoie. Prin intermediul acestuia poti monta piesa in conditii optime, verifici starea utilajului si faci remedierile necesare pentru a ajunge la performanta dorita.

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura