Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Caterpillar 295-3476 2953476

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 295-3476 2953476
Cod produs
RO4NXGQY-AT
Out Of stock
Descriere
Cum ar fi sa poti lucra nestingherit cat mai multa vreme, fara intreruperi generate de defectiunile masinariei tale? Da, ar fi ideal, si acum este si posibil. Daca mergi pe mana noastra si iti intretii utilajul ca la carte, cu produse calitative si intereventii facute la timp. Dar acum, ca te-a lovit necazul, hai sa rezolvam problema si apoi mai vorbim! Iti recomandam acest rulment butuc Caterpillar 295-3476 de inalta calitate, ca sa remediezi rapid si eficient defectiunea cu care te conftunti. O piesa orginala Carraro extrem de rezistenta, pe care te poti baza in situatii dificile. Nu-ti lasa utilajul sa sufere, ofera-i fortele proaspete de care are nevoie!

Si, ca sa revenim la intretinerea utilajului tau - vei gasi la noi produse de cea mai buna calitate cu care sa-ti tratezi utilajul, iar specialistii nostri iti vor furniza informatii utile despre nevoile acestuia, ca sa poti sti cum, cand si cu ce sa intervii ca sa-l mentii in parametri optimi vreme indelungata. Ba chiar iti pot concepe si un plan personalizat, cu beneficii pe termen lung. Astfel, te vei bucura de un utilaj performant, mereu in forma. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Rulment butuc Caterpillar 295-3476 - pentru performanta indelungata!
O piesa banala in aparenta poate avea un rol semnificativ in ansamblul masinariei tale. Acest rulment butuc Caterpillar 295-3476 asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si iti garanteaza si economie la combustibil.  Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Stim ca nu e suficient sa-ti oferim piesele de care ai nevoie. De aceea venim in intampinarea ta cu un serviciu de consultanta gratuita, care sa te ajute in intretinerea utilajelor tale pe termen lung, pentru a remedia problemele curente si a le preveni pe altele ulterioare. Contacteaza-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie si iti furnizeaza informatii pretioase despre masinaria ta!

Nu-ti fa griji, acest rulment butuc Caterpillar 295-3476 are o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Just in case!

Promptitudinea este lege pentru noi, de aceea iti livram acest rulment butuc Caterpillar 295-3476 super rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Iti recomandam sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Nu de alta, dar un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa, cat si intreg ansamblul. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? N-ai vrea sa stii. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului cu un simering de butuc nou. De ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi, in orice zona a tarii te-ai afla.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura