Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case C70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case C70
Cod produs
QBXDAK46-AS
Out Of stock
Descriere
Intr-o lume in care toti aspira catre perfectiune, fii tu cel care se concentreaza pe cea mai buna varianta! Si cea mai buna varianta pentru a-ti sustine activitatea este sa investesti smart! Acest lucru presupune sa te indrepti catre produse de inalta calitate care sa persiste! Acest pinion planetar tractor Case C70 este un astfel de produs, o eticheta a marcii Carraro! O oportunitate de a creste performanta sistemului de transmisie al utilajului!
Cauta intotdeauna sa iti imbunatatesti tehnica! Noi iti vom da startul! Cele mai noi informatii de pe piata se vor contopi intr-un plan personalizat de intreprindere, creat special pentru cazul tau! Interactiunea cu noi inseamna evolutie continua! Pentru ca aceasta industrie nu intarzie sa se actualizeze de la o zi la alta, iar noi tinem pasul! Fara eficienta si perseverenta, acest domeniu nu poate cunoaste succesul! Apeleaza la serviciile noastre inedite pentru ajutor la fata locului sau teoretic!

Acest pinion planetar tractor Case C70 va dovedi calitatea in adevaratul sens al cuvantului!
Aceasta bijuterie tehnica ce apartine ansamblului reductor, isi va indeplini functia pe o perioada indelungata si intr-o maniera profesionala! Tratat termic pentru a i se accentua rezistenta la uzura, acest pinion planetar tractor Case C70 va asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Sistemul de transmisie va cunoaste o imbunatatire remarcabila!

Fii la curent cu noutatile!
Cele mai fresh informatii din industrie au fost culese si organizate de catre consultantii nostri priceputi! Apeland la serviciul gratuit de consultanta, vei interactiona cu cei mai bine pregatiti oameni care vor raspunde fiecarei nelamuriri! In prima instanta, veti face selectia compatibila a piesei si, ulterior, vei beneficia de un plan bine structurat de intretinere! Si ca sa facem o treaba buna pana la capat, te vom indruma catre un atelier

Totul se desfasoara la superlativ alaturi de noi! Siguranta si seriozitatea primeaza, de aceea primesti garantie pentru acest pinion planetar pentru tractor Case C70 original! Aceasta se extinde pe o perioada de 6 luni si vizeaza defectiunile din fabrica!

Timpul? Principalul factor dupa care ne organizam si functionam! Suntem la curent cu nevoia ta de a-ti primi produsul cat mai repede, motiv pentru care trimitem acest pinion planetar tractor Case C70 in doar 24 de ore! Ne poti apela rapid sau poti completa cererea de pe site pentru a demara procesul de expediere!

Unui astfel de moment ii revine o atentie sporita! De-a lungul experientei noastre, ne-am confruntat cu multe situatii in care improvizatiile au fost preferate pentru a economisi bani. Partea rea? In cele din urma s-a dovedit ca in urma unei tehnici indoielnice, cheltuielile s-au dublat! Mergi la sigur si protejeaza-ti investitia apeland la un centru de specialitate! O persoana experimentata iti va asambla piesa pe masura calitatii sale!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura