Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru combina Claas Jaguar 8700

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
24POH8GF-S-CD
Out Of stock
Descriere
Stim ca dependentele nu sunt tocmai un lucru de dorit, insa nu putem gasi vreun cusur dependentei de piese de schimb de calitate. Daca faci parte din aceasta categorie de oameni, atunci te poti considera fericit. Inseamna ca ai utilaje care functioneaza ca la carte, probleme rare si de slaba intensitate. Daca inca nu esti dependent de piese de top, iti recomandam sa incepi sa vezi cum sunt acestea. Poti testa acum bucsa punte combina Claas Jaguar 8700 ce iti va demonstra ca intotdeauna calitatea e o idee buna.

Nu trebuie sa fii om de stiinta ca sa stii ca orice actiune are o reactiune. Deci orice gest pe care il faci are si un revers. Si nu trebuie neaparat sa te gandesti la lucruri negative. Insa totul depinde de ceea ce intreprinzi. Daca, de pilda, esti adeptul pieselor slabe e clar ca reactiunea va provoca probleme. Daca ai o slabiciune pentru piesele de top, atunci ai toate sansele sa provoci buna functionare a utilajului tau. Asa ca noi iti recomandam sa alegi mereu componente de clasa, mai ales ca sunt foarte la indemana. Poti incepe prin a face cunostinta cu aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa punte combina Claas Jaguar 8700 - pentru combina ce combina doar piese de calitate superioara!

De esti posesor de utilaje, nu trebuie sa fii si expert in functionare acestuia. Iti putem zice noi ce si cum. De exemplu, aceasta bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Avem o tona de informatii. Ce facem cu ele?

Te intrebam sincer asta. Detinem o sumedenie de informatii din domeniul pieselor de schimb pentru utilaje. Dar ce sa facem cu ele? Aici intervii tu. Ne intrebi, te lamuresti, primesti recomandari. Avem un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor. Apeleaza la cunostintele noastre pentru a face alegerile potrivite!

Aceasta bucsa punte pentru combina Claas Jaguar 8700 dispune de o garantie de 6 luni, valabila din momentul achizitiei.

Bucsa punte combina Claas Jaguar 8700 va ajunge imediat la tine, prin serviciul de curierat rapid. O fi totul rapid in prezent si timpul insuficient, dar niciodata nu ezita sa consulti site-ul nostru - aici e locul unde piesele de top isi dau intalnire.

Cauti un service de calitate, rapid si eficient pentru montajul noilor piese? Nicio grija. Iti putem face recomandari si in aceasta sfera. Insa nu uita ca un montaj gresit iti ruineaza atat investitia, cat si timpul!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura