Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pentru punte Carraro 643559

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
VIAD5CHR-S-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa punte Carraro 643559 reprezinta modul in care noi evidentiem faptul ca utilajul tau poate functiona corespunzator. Da! Ai citit bine. Cand utilajul are in componenta sa piese de schimb calitative, intreaga lui activitate va functiona la cote inalte. Asa ca te sfatuim sa ii oferi mereu ceea ce are nevoie. Adica acesti prieteni de incredere care il ajuta sa isi arate adevarata valoare si reala putere.

Atunci cand faci o investitie la ce te gandesti? Te gandesti doar la partea financiara si cauti cea mai buna oferta? Sau nu cauti cea mai buna oferta pentru un produs calitativ, ci cauti cel mai mic pret al unui produs oarecare? Noi speram ca nu te afli in cea de a doua situatie. Mai ales ca piesele de schimb calitative sunt atat de accesibile! Si atat de utile in angrenajul masinariei tale. Da, poate nu-ti vine sa crezi ca se poate intampla una ca asta. Dar odata ce vei opta pentru o asemenea componenta te vei convinge pe propria piele. Stim ca pare amentintatoare aceasta expresie, dar conotatia pe care noi i-am oferit-o in acest context este mai mult decat pozitiva. Convinge-te singur! Alege aceasta piesa originala Carraro!

Bucsa punte Carraro 643559 - pentru ca o piesa de top nu te va lasa la greu!

Aceasta componenta sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Avem un serviciu gratuit de consultanta. Ce faci cu aceasta informatie? O lasi sa treaca pe langa tine? Noi te sfatuim sa ne contactezi cand ai nevoie de mai multe informatii referitoare la piesele de schimb necesare utilajelor tale.

Bucsa pentru punte Carraro 643559 ramane in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei.

Prin curierat rapid, coletul cu bucsa punte Carraro 643559 comandata va ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei. Alege sa te bazezi pe promptitudinea noastra. Si nu uita ca site-ul nostru contine numeroase componente de clasa!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme piesele noi? Iti putem face chiar si noi recomandari. Numai sa nu lasi piesa de schimb pe mana oricui!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura