Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 304

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 304
Cod produs
TIS9UOLR-RE
Out Of stock
Descriere
In vederea dobandirii randamentului maxim in munca intreprinsa sunt recomandate piesele de schimb de inalta calitate. De aceea iti ofertam avantajos aceasta pompa alimentare Massey Ferguson 304 - o productie europeana fabricata in scopul inlocuirii modelului original.

Eficienta in lucru este asigurata in totalitate datorita caracteristicilor prezentate, iar materialele durabile folosite ofera posibilitatea exploatarii de lunga durata la capacitate maxima. Ca schimbul sa fie mult mai sigur primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa alimentare Massey Ferguson 304 - gata pentru actiune! Va da tot ceea ce are mai bun!

Stocul este permanent disponibil, iar activitatea noastra zilnica presupune comercializarea acesteia la nivel national. De aceea o gasesti in depozitul nostru aprovizionat, oricand ai nevoie de ea! Noi raspundem prompt fiecarei solicitari!

Pentru detalii suplimentare si suport tehnic gratuit din partea consilierilor nostri, suna la unul din numerele afisate! Acestia se asigura ca achizitionezi doar piesele compatibile utilajului, pentru a nu intampina probleme ulterioare. Succesul tau este si succesul nostru!

Certificatul de garantie primit impreuna cu aceasta pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 304 este valabil 12 luni de zile si iti asigura chiar schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute.

Daca este piesa de care ai nevoie, suna si comanda si vei primi pachetul a doua zi lucratoare. Transportul este realizat prin intermediul serviciilor de curierat, iar modalitatea de plata este ramburs. Achitarea acestuia se poate efectua la sfarsit, deoarece este prioritara verificarea piesei in prezenta curierului. Insa, daca doresti sa ridici personal aceasta pompa alimentare Massey Ferguson 304 comandata, te asteptam la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului.

Poti apela la serviciile noastre si daca vrei sa programezi montajul la un specialist. Colaborand cu mecanici din intreaga tara, montajul sau orice reparatii necesare utilajului pot fi efectuate la punctul tau de lucru, in scurt timp de la solicitare. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura