Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Case Farmall 125A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Tractor Case Farmall 125A
Descriere
O piesa originala este intotdeauna raspunsul pentru un randament maxim, de aceea iti ofertam avantajos garnitura de chiuloasa Case Farmall 125A care este identica cu montajul din fabrica.

Aceasta se face remarcata prin eficienta cu care opereaza, fiind perfecta pentru exploatarile de lunga durata. Functioneza optim indiferent de mediu si este disponibila atat la cota standard cat si cota 1 de reparatie(R1).

Prezenta ei in stoc este permanenta, ridicarea putand fi realizata din depozitul nostru aflat in Bucuresti. Daca esti din alta localitate poti solicita livrarea la domiciliu si beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare. In acest caz plata o poti efectua la final, dupa verificarea coletului in prezenta curierului.

Detalii suplimentare despre piesa si compatibilitatea ei cu utilajul iti ofera personalul nostru dedicat suportului tehnic. Solicita si consultanta tehnica daca vrei sa achizitionezi corect orice piesa necesara. La acelasi apel poti programa si schimbul garniturii deoarece colaboram cu mecanici din intreaga tara. Astfel ai parte de asistenta direct la punctul de lucru, in scurt timp de la solicitare. Suna si afla mai multe detalii sau programeaza interventia necesara!

Cod piesa: PAKI470Z-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura