Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 342

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 342
Cod produs
APWUG5D9-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa alimentare Massey Ferguson 342 prezentata in imagini este cea mai buna varianta pentru inlocuirea originalei. Avand aceleasi caracteristici esentiale intr-o oferta mult mai avantajoasa, plus garnitura de la prinderea de blocul motor oferita gratuit, ai toate motivele sa o achizitionezi chiar acum!

Standardele de calitate sunt respectate deoarece este un produs fabricat in Europa, din materiale cu rezistenta ridicata, care sa permita exploatarea pe o perioada indelungata.

Pompa alimentare Massey Ferguson 342 - calitatea sa superioara vorbeste de la sine! Alege-o cu incredere!

Daca vrei sa profiti de aceasta oferta, afla ca stocul este permanent disponibil, deci vei primi coletul a doua zi de la plasarea comenzii. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

Daca ai intrebari consilierii nostri tehnici sunt la dispozitia ta! Ei te ajuta sa achizitionezi piesele potrivite in functie de utilajul tau, oferindu-ti de fiecare data consultanta tehnica gratuita.

O asemenea pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 342 functioneaza optim indiferent de mediu, insa pentru orice situatii neprevazute vei avea un certificat de garantie valabil 12 luni.

Livrarea acestei piese - pompa alimentare Massey Ferguson 342 - se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Contacteaza-ne telefonic sau completeaza cererea de pe site-ul nostru. Plata in acest caz se achita curierului, dupa ce te asiguri de calitatea si starea piesei primite. De asemenea, poti opta pentru ridicarea produsului pe care l-ai comandat din sediul firmei aflat in apropierea Bucurestiului.

Pentru a monta pompa in conditii optime, iti facem legatura cu unul din mecanicii nostri. Acesta se prezinta direct la punctul tau de lucru, garantand promptitudinea interventiei si calitatea manoperei. Pe deasupra, ai posibilitatea de a programa ulterior orice reparatie complexa necesara in vederea obtinerii performantelor dorite. Suna si afla detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura