Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TL80A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TL80A
Cod produs
8OXLTZFS-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland TL80A se afla pe stoc intr-o oferta avantajoasa. Comanda acum pentru a primi gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor! Pompa pe care ti-o propunem este o productie europeana care, odata cu respectarea standardelor de calitate, se face remarcata printre celelalte variante pe pompe si printr-o rezistenta indelungata. Daca ai nevoie de ea, o primesti in timp util, caci o livram rapid! Transportul ei nu dureaza mai mault de o zi lucratoare. Te asteptam oricand doresti sa plasezi comanda si sa aduci o imbunatatire utilajului tau!

Fara ingrijire constanta, utilajele agricole se vor defecta mai des, vei cheltui o avere pentru reparatii si inlocuire de piese. Daca iti doresti sa eviti astfel de situatii problematice, dar nu esti sigur de unde sa incepi, vino la ACN Piese Utilaje si obtine sfaturi de intretinere de la serviciul gratuit de consultanta. Mai mult, ai si serviciul de mentenanta la care poti apela si care iti poate readuce functionalitatea deplina a echipamentului tau. Te asteptam mereu pregatiti cu tot ce ai nevoie pentru afacerea ta!

Pompa de alimentare New Holland TL80A - o masura extrem de utila pentru utilaj!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pachetul va contine un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru pompa de alimentare pentru tractor New Holland TL80A comandata. Este util pentru orice situatii neprevazute.

Livrarile la domiciliu sunt realizate prin intermediul serviciilor de curierat rapid, plata putand fi achitata la final. Astfel te poti asigura de calitatea si starea piesei in prezenta curierului, pentru a evita orice nemultumire ulterioara. Poti opta si pentru ridicarea personala prezentandu-te direct la punctul de lucru al firmei.

Ia legatura cu personalul nostru tehnic si daca doresti sa programezi montajul la un specialist fiindca avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara. Prin intermediul acestuia vei putea realiza orice remedieri sunt necesare, astfel incat utilajul sa ajunga la performante excelente.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura