Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa apa pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 FB1102

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB110.2 FB1102
Cod produs
0LQY1CEG-M
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 FB1102 este un produs de calitate superioara, ale carui componente principale - axul, rulmentul, presetupa si paletii, sunt fabricate in Italia.

Standardele inalte de productie la care sunt realizate piesele in Uniunea Europeana si pretul competitiv transforma pompa de apa in alegerea ideala pentru utilajul tau.

Pentru a comanda pompa este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site.
Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca vrei sa verifici compatibilitatea pompei cu buldoexcavatorul sau daca ai nevoie de ajutor atunci cand comanzi.

Pentru a folosi piesa cat mai mult, recomandarile noastre sunt urmatoarele:
•Utilizeaza un antigel cu proprietati anticorozive
•Evita sa lovesti axul pompei de apa

In functie de accesoriile montate pe utilaj, este posibil ca fulia cu doua caneluri sa trebuiasca inlocuita cu fulia de pe pompa veche.

Pentru a primi o oferta personalizata, gandita pornind de la nevoile tale specifice, adreseaza-te personalului nostru calificat!
Suntem bucurosi sa te anuntam ca la alegerea produselor noi iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Pompa de apa va ramane in garantie timp de 12 luni, de la data achizitiei.

Livram produsul in toate zonele tarii, intr-un timp scurt, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire si de a verifica starea in care se afla piesa, inainte de a achita.
Pentru a ridica aceasta pompa de apa buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 direct de la depozitul nostru, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?
Iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei care se poate deplasa la punctul de lucru al buldoexcavatorului, unde poate efectua toate reparatiile necesare. Pentru remedierea sigura si rapida a tuturor problemelor care tin de utilaj, foloseste cu incredere acest serviciu! Pentru detalii, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice:
•Diametru fulie: 145 mm
•Canal curea fulie: 12 mm
•Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm
•Diametru paleti: 99 mm
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.

Codul produsului este 0LQY1CEG-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura