Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa incarcator telescopic Manitou P150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou P150
Cod produs
EBPXAV4Q-C-BT
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de munca, timpul costa bani. De ce sa iti faci necazuri si sa stagnezi din punct de vedere profesional, cand noi suntem la un click distanta? Daca fiabilitatea si un pret accesibil sunt conditiile prioritare pentru afacerea ta, atunci lasa-te pe mana noastra. Vei vedea, in catalogul nostru virtual, o gama variata de componente de cea mai buna calitate. Garnitura de chiuloasa Manitou P150 prezentata in imagini este o echivalenta a originalei, pe care ti-o recomandam cu incredere pentru ca prezinta aceeasi rezistenta si rigiditate ridicata precum modelul inlocuit. E de ajuns sa plasezi o comanda acum si vei realiza schimbul maine!

Garnitura de chiuloasa este conceputa in Polonia, iar noi mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru, pentru a putea fi comercializata rapid la nivel national. Pentru ca pretul este avantajos!

Garnitura de chiuloasa Manitou P150 - comanda astazi si obtine succesul dorit
Obiectivul nostru este sa te ajutam sa iti poti duce treaba la capat. Gasirea solutiei potrivite pentru problema ta este pasiunea noastra. Astfel, orice detinator de utilaje care se afla in impas, se poate baza pe noi. Fiabilitate, incredere si preturi avantajoase - trei principii esentiale in acest domeniu.

Vrei sfatul unui specialist? Suna-l chiar tu!
Venim in sprijinul tau cu oferte personalizate si solutii complete, care raspund tuturor nevoilor tale. Te afli la un telefon distanta de toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere informata. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea noastra de cate ori alegi piese de schimb din oferta noastra!

Timpul costa bani, si vrem sa te asiguram ca este important pentru noi sa rezolvi orice problema in timp util. Livrarea pachetului se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat, iar plata acceptata este in sistem ramburs. Astfel, nu vei achita o piesa nedorita, deoarece poti deschide coletul in prezenta curierului.

Consilierii nostri sunt la dispozitia ta si pentru montaj si te pun in legatura cu mecanic al nostru din zona ta de lucru.  Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa Manitou P150 este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Acestea asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, ce nu necesita achizitionarea altor materiale.

Cod piesa: EBPXAV4Q-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura