Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 352

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 352
Cod produs
W98UZGQY-RE
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasesti o asemenea pompa alimentare Massey Ferguson 352 la un pret foarte bun! Avem pe stoc aceasta echivalenta a originalei, care iti permite lucrul in cele mai bune conditii. Comanda acum modelul pe care ti-l propunem si vei beneficia de cea mai inalta calitate a unei piese alternative! Fiind o productie europeana de succes, ai asigurata o perioada indelungata de functionare, la capacitate maxima.

Pompa alimentare Massey Ferguson 352 - garantia succesului! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

De asemenea, datorita materialelor durabile din care este realizata, siguranta in lucru se afla printre principalele avantaje.
Stocul pentru acest model este permanent aprovizionat, iar oferta pregatita te va avantaja considerabil.

Mai mult, la achizitionarea ei primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor, pentru a-ti asigura o etansare perfecta si o inlocuire de durata. Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa alegi cu usurinta piesa ideala din oferta noastra, iti asiguram de fiecare data consultanta tehnica gratuita!

Ai nevoie si de mecanic?

Probabilitatea ca o asemenea pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 352 sa nu functioneze foarte bine este foarte mica, insa vei avea un certificat de garantie valabil 12 luni. Acesta vizeaza problemele din fabrica!

Trimite-ne acum datele locatiei tale si primesti pachetul cu aceasta pompa alimentare Massey Ferguson 352 comandata a doua zi lucratoare. Ai optiunea de a verifica coletul in prezenta curierului, pentru a achita rambursul doar daca aceasta se afla in stare perfecta. In plus, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, iar daca mai ai intrebari nu ezita sa ne contactezi!

Dupa achizitionarea pieselor necesare, poti programa montajul lor la unul din mecanicii nostri. De asemenea, daca intervin probleme tehnice la motor sau ai nevoie de o revizie, unul dintre mecanicii nostri colaboratori se va prezenta la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura