Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Steyr Kompakt 4075

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr Kompakt 4075
Cod produs
8QZ6EYN2-C-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda acum aceasta pompa de alimentare Steyr Kompakt 4075 din oferta noastra si, in afara unui pret foarte bun, primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. Stocul pentru acestea il mentinem permanent aprovizionat pentru ca inlocuirea piesei sa fie realizata in timp util. Pompa pe care ti-o recomandam poate sustine o exploatare de lunga durata, datorita puterii, a fiabilitatii si a eficientei de care da dovada. Fiind o productie europeana echivalenta modelului original, vei avea o functionare optima indiferent de conditii, dar si un pret mult mai bun.

Fie ca este vorba de o lucrare de constructie sau o campanie agricola, niciun antreprenor sau fermier nu doreste sa aiba perioade in care lucrarile ii sunt intrerupte. Timpul in care utilajele tale nu functioneaza inseamna costuri financiare enorme si poate duce la pierderea competitivitatii afacerii tale. Avand in vedere importanta utilajelor pentru activitatea ta, trebuie sa ai in vedere modalitatile prin care poti sa le mentii in forma perfecta pentru cat mai mult timp. Poti face acest lucru doar cu un serviciu de mentenanta profesionist! Contacteaza-ne cu incredere!

Pompa de alimentare Steyr Kompakt 4075 - o componenta extraordinara!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Desi pompa de alimentare pentru tractor Steyr Kompakt 4075 este de calitate, vei avea la achizitia ei si un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatii neprevazute.

Daca doresti livrare la domiciliu, trimite-i unui angajat al nostru datele locatiei tale. Curierul va ajunge cu pachetul a doua zi lucratoare si va incasa rambursul dupa verificarea piesei in prezenta lui. Datorita stocului permanent disponibil, ai ocazia de a ridica pachetul cu pompa de alimentare Steyr Kompakt 4075 comandata si direct de la sediul firmei noastre aflat langa Bucuresti.

Dupa achizitionarea pompei, programeaza montajul la unul din mecanicii nostri. Vei avea astfel o pompa de calitate, montata corespunzator, si o reparatie de durata garantat! Acesta se va deplasa la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. La cerere, va interveni si pentru a efectua orice reparatii complexe sunt necesare, dar si pentru reviziile periodice ce trebuie efectuate echipamentului. Suna la unul din numerele de telefon afisate pentru mai multe detalii despre acest serviciu optional!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura