Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case CS94

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CS94
Cod produs
VLDI62A5-AS
Out Of stock
Descriere
Acest pinion planetar tractor Case CS94 este o optiune cu care mergi la sigur avand in vedere producatorul de renume care a scos-o pe piata! Carraro este un brand renumit care nu a ezitat niciodata sa multumeasca si sa uimeasca breasla muncitorilor! Stim sigur ca esti in cautarea celor mai relevante remedii si ca iti doresti sa previi orice posibila problema tehnica pe viitor! Iar calitatea produselor noastre iti poate promite acest lucru!

Atitudinea si aptitudinile determina altitudinea la care vei ajunge! Alaturi de noi nu vei avea decat o atitudine pozitiva, plina de entuziasm! Acelasi entuziasm cu care ai pornit initial la drum! Cat despre aptitudini, agentii nostri le detin pe cele mai performante! Experienta isi spune cuvantul cu varf si apasat si va isi va lasa amprenta pe rezultatul final! Da-le toate detaliile si permite-le sa te indrume cum stiu ei mai bine!

Acest pinion planetar tractor Case CS94 este o expresie a durabilitatii!
Prelucrat din metal tratat termic pentru rezistenta sprita la uzura, acest pinion planetar tractor Case CS94 isi indeplineste rolul cu maiestrie! Prelucrat de cele mai geniale minti ale celor mai renumiti ingineri, dupa tehnici ultra moderne, acest pinion butuc exercita transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Imbunatateste sistemul de transmisie al utilajului tau prin calitate superioara garantata!

Da un refresh la tot ce stiai deja cu un singur apel!
Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat cu scopul de a te tine la curent cu cele mai actuale informatii din industrie! Ia legatura cu agentii nostri si impreuna veti face selectia compatibila a piesei! Mai mult decat atat, vei beneficia de un plan structurat fix pentru cazul tau si vei fi directionat catre un atelier special pentru montaj! Orice intrebare va primi un raspuns! Asa ca ia un pix si un carnetel si noteaza-ti cele mai relevante date!

In momentul primirii coletului, vei primi si certificatul de garantie al acestui pinion planetar tractor Case CS94 inedit! Garantia vizeaza eventualele defectiuni din fabrica si se extinde pe o perioada de 6 luni.

Timpul primeaza in aceasta industrie atat de agitata si coplesitoare! De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a expedia produsele in timp optim! Acest pinion planetar tractor Case CS94 va ajunge la usa ta in doar 24 de ore din momentul plasarii comenzii! Ne poti suna sau poti accesa site-ul pentru a prelua datele de contact!

Este primordial sa acorzi atentie acestei etape! Un montaj deficitar va pune in pericol functionarea corecta a piesei, deci implicit, va periclita intreaga desfasurare a activitatii tale! Valorifica-ti investitia si timpul si indreapta-te catre un centru specializat in acest sens! Alege intotdeauna sa lucrezi smart! Iti va usura cu mult efortul si iti va tine economiile la saltea!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura