Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case CS85PRO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CS85 PRO
Cod produs
NWDPYL2V-AS
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai decis asupra acestui pinion planetar tractor Case CS85PRO sigur ai auzit de colectiile renumite Carraro care fac furori in randul pieselor de schimb! Nu am fi putut rata o noua creatie tipica acestui producator avand in vedere profesionalismul la care se raporteaza! Mai ales ca ne-am invatat clientii cu produse rezistente, produse care fac fata si celor mai tensionate si solicitante zile de munca!
Pregatirea spectaculoasa duce la performante spectaculoase! Agentii nostri iti vor oferi un ’’trening’’ pe cinste in legatura cu tot ce tine de performanta in acest domeniu! Desigur, raportandu-se la cazul tau! Am infiintat serviciul de consultanta special pentru acest lucru, pentru a lamuri si a actualiza informatiile! Nu va exista problema careia sa nu i se atribuie un remediu! Experienta vorbeste de la sine.

Acest pinion planetar tractor Case CS85PRO este o expresie a durabilitatii!
Prelucrat din metal tratat termic pentru rezistenta sprita la uzura, acest pinion planetar tractor Case CS85PRO isi indeplineste rolul cu maiestrie! Prelucrat de cele mai geniale minti ale celor mai renumiti ingineri, dupa tehnici ultra moderne, acest pinion butuc exercita transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Imbunatateste sistemul de transmisie al utilajului tau prin calitate superioara garantata!

Da un refresh la tot ce stiai deja cu un singur apel!
Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat cu scopul de a te tine la curent cu cele mai actuale informatii din industrie! Ia legatura cu agentii nostri si impreuna veti face selectia compatibila a piesei! Mai mult decat atat, vei beneficia de un plan structurat fix pentru cazul tau si vei fi directionat catre un atelier special pentru montaj! Orice intrebare va primi un raspuns! Asa ca ia un pix si un carnetel si noteaza-ti cele mai relevante date!

In momentul primirii coletului, vei primi si certificatul de garantie al acestui pinion planetar tractor Case CS85PRO inedit! Garantia vizeaza eventualele defectiuni din fabrica si se extinde pe o perioada de 6 luni.

Timpul primeaza in aceasta industrie atat de agitata si coplesitoare! De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a expedia produsele in timp optim! Acest pinion planetar tractor Case CS85PRO va ajunge la usa ta in doar 24 de ore din momentul plasarii comenzii! Ne poti suna sau poti accesa site-ul pentru a prelua datele de contact!

Este primordial sa acorzi atentie acestei etape! Un montaj deficitar va pune in pericol functionarea corecta a piesei, deci implicit, va periclita intreaga desfasurare a activitatii tale! Valorifica-ti investitia si timpul si indreapta-te catre un centru specializat in acest sens! Alege intotdeauna sa lucrezi smart! Iti va usura cu mult efortul si iti va tine economiile la saltea!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura