Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrostar 6.21

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrostar 6.21
Cod produs
T9BFZMGX-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 6.21 o comanzi acum si o primesti in cel mai scurt timp alaturi de garnitura dintre pompa si bloc motor. Acest o-ring este necesar pentru a face etansarea perfect. Locul de provenienta al acestei pompe mecanice de motorina este Europa. Producatorul alegand pentru fabricarea ei materiale cu rezistenta ridicata la multiple solicitari. Astfel, modelul pe care ti-l propunem a ajuns sa fie un model sigur pentru inlocuirea originalului, la un pret mult mai bun.

Ca sa poti face si tu inlocuirea rapid, mentinem stocul pentru aceasta piesa permanent aprovizionat. O gasesti mereu in depozitul din apropiere de Bucuresti. Daca vrei mai multe detalii, iti oferim gratuit consultanta tehnica din partea personalului nostru, deci suna-ne acum! Suntem aici si daca ai nevoie de un mecanic, doi, trei, cati vrei! Echipa noastra este formata din specialisti in mecanica utilajelor grele si stiu exact cum sa te ajute! Tractorul tau se va bucura de un randament crescut!

Pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 6.21 -rezistenta ridicata la multiple solicitari!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Desi pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrostar 6.21 prezinta o calitate deosebita, vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru a depasi rapid orice situatie neprevazuta.

Trimite cererea ta acum si vom livra pachetul in localitatea dorita, pentru a doua zi lucratoare. La receptie ai la dispozitie un timp util pentru verificarea piesei, pentru ca rambursul sa fie achitat doar daca aceasta se afla in stare perfecta. Poti sa ne vizitezi in aceeasi zi la sediul nostru pentru ridicarea personala a coletului cu pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 6.21 comandata.

Daca doresti ca montajul piesei sa fie realizat de mecanicii nostri experimentati, la un acelasi apel catre noi poti programa si interventia lor la punctul tau de lucru. Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura