Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Case 221E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 221E
Cod produs
CM30Z514-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pe site-ul nostru regasesti mereu mii de piese de schimb de calitate, iar preturile foarte bune te uimesc de fiecare data! Pompa de alimentare Case 221E este o alternativa pe care o recomandam cu toata siguranta pentru o schimbare de lunga durata, fiind foarte rezistenta la solicitarile din timpul activitatii. Mai mult, eficienta dovedita a modelului iti ajuta motorul sa functioneze optim si sigur. Locul de origine este Europa, producatorul oferind la achizitionarea ei garnitura de la prinderea de blocul motor.

Ia legatura cu noi oricand ai probleme cu utilajul! Consultantii nostri sunt mereu pregatiti sa te intampine cu toate informatiile si ofertele! Ai nevoie de piese de schimb, consumabile sau servicii? Apeland consultanta gratuita, nu numai ca identifici piesele potrivite cu echipamentul tau, dar afli solutii care pot sa-ti asigure o mentenanta desavarsita. Si nu uita sa intrebi si de service. Montarea pieselor comandate o putem face chiar noi indiferent de locatia in care te afli.

Pompa de alimentare Case 221E - ce solutie magnifica la problema ta!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pentru a nu exista nemultumiri nici in cazul unei situatii neprevazute, vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Documentele insotesc pompa de alimentare pentru incarcator frontal Case 221E comandata.

Daca aceasta pompa de alimentare Case 221E este piesa de care ai nevoie, plaseaza o comanda caci o putem livra oriunde in tara, intr-un timp foarte scurt. La receptie curierul iti va oferi timpul necesar pentru verificarea coletului, dupa care va incasa rambursul.
Poti opta si pentru ridicarea personala direct de la sediul nostru, iar daca ai intrebari contacteaza-ne.

Dupa ce ai plasat comanda, poti primi ajutor la montaj din partea mecanicilor nostri. Ei se pot deplasa la punctul tau de lucru nu numai pentru un montaj de calitate, ci si pentru a efectua reparatii complexe, cat si pentru reviziile periodice necesare. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura