Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare skidder John Deere 548G II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 548G II
Cod produs
IUC7YGLE-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 548G II si bateria filtrului de combustibil se achizitioneaza impreuna la un pret foarte bun. Daca vrei sa ai alaturi de ele si filtrul de combustibil mentioneaza in cererea ta.

Pompa este o productie europeana conceputa pentru a inlocui originalul la acelasi nivel de performanta. Principalele avantaje ale modelului sunt posibilitatea de exploatare indelungata, siguranta oferita in lucru si functionarea eficienta asigurata.

Stocul acesteia este permanent disponibil iar garantia ce o insoteste este valabila 1 an de zile.

Comanda acum si ajunge la tine a doua zi lucratoare, cand poti deschide coletul in prezenta curierului. Rambursul se achita la final pentru a evita orice nemultumire in colaborarea noastra.

Intrebarile si comenzile sunt preluate de consilierii nostri tehnici care ofera ajutorul necesar fiecarui client. Tot ei se vor ocupa sa gaseasca un mecanic disponibil in zona ta pentru a programa montajul piesei sau orice reparatie necesara utilajului tau. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura