Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot punte Carraro 149222

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 149222
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru punte Carraro 149222 este o piesa fabricata la cele mai inalte standarde de calitate. Aceasta se afla in stocul nostru la un pret promotional.

Specialistii recomanda pentru o reparatia mai durabila ca o data cu inlocuirea pivotului sa fie facuta si inlocuirea bucsei sferice. Astfel, reparatia va fi mai lunga si mai durabila.

Pentru o potrivire cat mai buna a pivotului cu echipamentul tau, nu ezita sa contactezi specialistii nostri tehnici. Ei te vor ajuta cu toate nelamuririle pe care le ai.

Pentru achizitionarea oricarei piese noi, oferim consultanta tehnica gratuita.

Garantia este valabila 12 luni, de la data achizitie. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta.

Livrarea produsului se face cu ajutorul curieratului rapid, in toate zonele Romaniei. Plata se face ramburs si poti verifica coletul la primire.  Daca doresti sa ridici personal produsul, atunci te asteptam la sediul firmei din Bucuresti.

In cazul in care ai nevoie de un atelier specializat, te putem pune in legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Acestia pot veni la punctul de lucru al utilajului iar tu economisesti timp si bani. Pentru mai multe detalii, ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Codul produsului este: GUCH2PY0-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura