Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Vigneti 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Vigneti 65
Cod produs
JPBVIYH2-RE
Out Of stock
Descriere
Care este cel mai mare avantaj al acestei piese - pompa alimentare Landini Vigneti 65 - din oferta noastra? Ai parte de performanta maxima, cu o investitie minima. Pompa pe care ti-o propunem este o productie europeana echivalenta originalei, ce opereaza la un acelasi nivel inalt de eficienta si iti permite o exploatare de lunga durata. Mai mult, ea vine la pachet si cu garnitura de la prinderea de blocul motor, asa incat schimbarea va fi mai sigura, iar reparatia de durata.

Pompa alimentare Landini Vigneti 65 - calitatea face diferenta! Utilajul tau va fi incantat de aceasta piesa de schimb!

Stocul pentru aceasta este permanent aprovizionat, de aceea poti trimite cererea ta acum si vei putea realiza schimbul a doua zi. Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon. Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rog sa ne contactezi cu incredere. In plus, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra si iti facem cunoscute serviciile oferite de firma noastra, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Certificatul de garantie primit impreuna cu o asemenea pompa de alimentare pentru tractor Landini Vigneti 65 este valabil 1 an de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Contacteaza-ne cat mai repede cu putinta! Livrarea se realizeaza prin curier rapid, indiferent de localitate, iar modalitatea de plata este ramburs. Acesta este incasat de curier dupa verificarea piesei in prezenta lui. Poti opta si pentru ridicarea personala a coletului cu o astfel de pompa alimentare Landini Vigneti 65 comandata, prezentandu-te direct la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului.

Consilierii nostri iti stau la dispozitie si daca ai nevoie de ajutor la montaj; te punem in contact cu echipa noastra de mecanici din apropierea ta.
La cerere, ei pot efectua orice reparatie, punctuala sau complexa, necesara utilajului, direct la punctul tau de lucru.
Suna si afla mai multe detalii! Vei fi multumit!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura