Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare skidder John Deere 640G II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 640G II
Cod produs
J0W2FCAN-RA
Out Of stock
Descriere
Alege pompa amorsare John Deere 640G II din catalogul nostru si ai cea mai buna oferta!

Pompa de amorsare John Deere 640G II o primesti impreuna cu bateria filtrului de combustibil. Poti avea si filtrul de combustibil alaturi de ele, daca mentionezi in cererea ta.

Pompa de amorsare pe care ti-o propunem spre achizitie se fabrica in Europa si este conceputa pentru a mentine o exploatare de durata, fara a pierde din eficienta maxima oferita.
Este cea mai buna alternativa pentru inlocuirea originalei, deoarece prezinta caracteristici similare. Diferenta dintre acestea se face simtita la pretul de achizitie, modelul prezentat fiind mult mai avantajos.
Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. E foarte simplu!
Suntem la dispozitia ta pentru orice alte intrebari sau solicitari despre serviciile tehnice pe care ti le putem oferi; primesti gratuit consultanta tehnica la achizitionarea pieselor noi.

Garantia este valabila 1 an de zile si te scuteste de orice plata suplimentara, in cazul unei situatii neprevazute.

Daca doresti sa beneficiezi de piesa in cel mai scurt timp, trimite cererea ta pentru pompa amorsare John Deere 640G II acum.
Livrarea dureaza o zi lucratoare si, pentru a fi verificata in prezenta curierului, se accepta plata ramburs.
Poti opta si pentru ridicarea personala a coletului, deoarece avem un stoc permanent aprovizionat in depozitul din Bucuresti.

Daca ai nevoie si de un mecanic experimentat pentru montajul piesei sau pentru remedierea defectiunilor aparute la utilaj, te punem rapid in contact cu colaboratorii nostri.
Ei vor interveni rapid la punctul tau de lucru, pentru a-ti aduce echipamentul in cea mai buna stare.
Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm, iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura