Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Venieri 8.23

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Venieri 8.23
Cod produs
BYUV189C-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pentru pompa alimentare Venieri 8.23 mentinem un stoc permanent aprovizionat.
Astfel putem raspunde numarului mare de cereri, iar tu beneficiezi de ea in cel mai scurt timp. Oferta pregatita este avantajoasa - pret foarte bun si livrare imediata - si include gratuit garnitura dintre pompa si blocul motor. O etansare foarte buna va contribui la o inlocuire de durata. Productia pe care ti-o propunem este una europeana si are ca scop echivalarea originalului, prin eficienta si siguranta in exploatare oferite.
Modul de fabricare si materialele alese iti asigura o exploatare indelungata, functionand optim chiar si in conditii dificile.Daca vrei sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. E foarte simplu. Departamentul nostru tehnic iti ofera solutiile ideale pentru interventiile tehnice asupra echipamentului tau, stiind cat de importante sunt calitatea pieselor de schimb, dar si manopera. Ia legatura cu noi si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor din oferta noastra, astfel incat sa fie potrivite cu utilajul tau! Daca ai nevoie si de un mecanic, suntem aici!
Pompa alimentare Venieri 8.23 face minuni, iti intinereste utilajul!
Cum sa faci diferenta intre un motor bine alimentat si unul care sufera de malnutritie? Cel de-al doilea da semne de oboseala: pierde din energie cand incerci sa accelerezi, sau cand vrei sa urci o panta. Acceleratia e apatica, sau poti ramane in pana de combustibil daca nu schimbi la timp pompa de motorina! Ia-i o pompa de calitate si monteaz-o corespunzator si vei avea un utilaj brusc intinerit, energic si apt pentru munca!
Nu gasesti altii mai informati ca ei, suna-i pe consultantii nostri!
Incepe cu un apel la consultantii nostri orice depanare personalizate la ACN! Ei identifica piesa perfect compatibila cu utilajul tau cu un minim de date tehnice! Sunt informati si eficienti, suna-i oricat de complexa este interventia tehnica de care ai nevoie!
Producatorul european ofera un certificat de garantie de 1 an pentru pompa de alimentare pentru buldoexcavator Venieri 8.23  tot ce trebuie sa faci este sa o montezi corect!
Pompa alimentare Venieri 8.23 este pe stoc, o gasesti pe raft in depozitul nostru chiar acum! Daca nu poti veni astazi, plaseaza o comanda si ea pleaca spre tine imediat cu un curier rapid. Ajunge in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Este extrem de important sa montezi perfect orice piesa, la fel de important ca si calitatea piesei! Nu ai timp de reparat iar si iar in urma unei improvizatii, asa ca suna-ne pentru datele de contact ale unui mester priceput, daca ai nevoie!
Specificatii tehnice
Pompa mecanica cu membrana are:
• Prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala de 25 mm
• Distanta pe orizontala de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei de 35 mm
• Admisia si iesirea de ’, cu filet pas normal
• Garnitura dintre pompa si blocul motor este inclusa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura