Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Advantage 75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Advantage 75
Cod produs
XC3RWEBU-RE
Out Of stock
Descriere
Proiectata optim pentru exploatarile de lunga durata, aceasta pompa alimentare Landini Advantage 75 din oferta noastra este cea mai buna varianta de inlocuire a originalei. Eficienta de care da dovada iti asigura o functionare sigura in orice conditii, iar pretul acesteia - foarte bun - te va incanta. De asemenea, pompa pe care ti-o propunem se fabrica in Europa, iar noi o comercializam in toata tara, alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa alimentare Landini Advantage 75 - calitatea face diferenta! Cere acum o oferta!

Stocul este permanent disponibil, de aceea o poti ridica imediat ce ai plasat comanda, direct din depozitul aflat in apropierea Bucurestiului. Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon. Te vom ajuta sa achizitionezi doar piese potrivite utilajului, prin consultanta tehnica, oferita gratuit din partea personalului nostru.
Daca ai nevoie si de un mecanic, suntem aici.

Garantia primita impreuna cu o asemenea pompa de alimentare pentru tractor Landini Advantage 75 va fi valabila 12 luni de la data plasarii comenzii. Aceasta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Pentru a livra aceasta pompa alimentare Landini Advantage 75 comandata, apelam la serviciile de curierat rapid, care vor ajunge in localitatea ta a doua zi lucratoare. Coletul primit poate fi deschis in prezenta curierului, pentru a achita rambursul doar daca piesa primita este cea dorita si nu prezinta nicio problema. In plus, daca te avantajeaza, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, ca sa poti ridica piesa personal.

Nu te ingrijora daca nu are cine sa te ajute la montaj. Suntem aici si iti putem asigura sprijinul de care ai nevoie. Colaboram cu numeroase ateliere mobile si mecanici specializati din intreaga tara, deci vom putea sa trimitem rapid un specialist catre locul in care iti desfasori activitatea. Ii poti solicita acestuia diverse interventii tehnice: montajul piesei achizitionate de aici, revizii periodice, reparatiile necesare echipamentului tau, chiar reconditionari partiale sau complete. Suna-ne si iti dam detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura