Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Volvo VOE11715253

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE11715253
Cod produs
0IORF463-M-BT
Out Of stock
Descriere
Ai de-a face cu un utilaj defect? Nu te afli tocmai intr-o situatie dezirabila. Dar priveste partea plina a paharului: esti in locul potrivit. La ACN Piese Utilaje vei descoperi o gama variata de componente exceptionale, disponibile intotdeauna la cele mai bune preturi de pe piata. O asemenea piesa de schimb este un astfel de simering planetara Volvo VOE11715253 din promotia noastra curenta. Cere oferta astazi si maine o vei putea monta deja pe vehiculul tau!

Atuul sau principal este raportul calitate-pret imbatabil! Pentru o suma echilibrata, vei obtine o piesa de schimb fiabila, fabricata exclusiv in uzinele performante ale companiei Carraro, in Italia! Produsul propus de noi are un profil robust, ce ii confera o durabilitate crescuta in conditii dificile de munca. Astfel, va reusi sa protejeze planetara de praf si umezeala, prevenind deteriorarea sa timpurie! Citeste mai departe si convinge-te personal de motivele pentru care iti recomandam simeringul!

Cere oferta pentru acest simering planetara Volvo VOE11715253 si vei face o alegere inspirata! Este un produs de origine europeana, menit sa reziste o perioada lunga de timp!
Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Calitatea sa exceptionala este garantata de Carraro, iar pretul accesibil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, in conformitate cu cele mai inalte standarde de productie. Te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei, odata cu schimbarea simeringului.

Venim in sprijinul tau cu toate informatiile de care ai nevoie, daca nu esti sigur de compatibilitatea piesei cu utilajul tau.
Trimite-ne datele de identificare ale echipamentului si noi iti vom furniza de fiecare data piesele potrivite. Daca ai nevoie de ajutor la plasarea comenzii sau daca doresti sa afli mai mult despre produsele si serviciile noastre, contacteaza-ne cu incredere! Poti plasa o comanda cu usurinta, daca ne apelezi sau completezi cererea de oferta de pe site. La alegerea pieselor noi iti oferim consultanta tehnica gratuita. Ai nevoie si de un mecanic? Ii stim pe cei mai buni!

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa acest simering planetara Volvo VOE11715253 nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Dupa plasarea unei comenzi, poti ridica acest simering planetara Volvo VOE11715253 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca doresti sa primesti coletul acasa sau la punctul tau de lucru, atunci opteaza pentru livrarea prin intermediul firmelor de curierat rapid! Estimativ, timpul de livrare este de o zi lucratoare, iar metoda de plata este ramburs. De asemenea, vei avea sansa sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula.

Vrei sa ai un vehicul pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta simeringul pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Materialul din care este conceput simeringul se numeste cauciuc nitril butadin (NBR). Dimensiunile sale sunt:

• 45 x 60 x 16/ 17 mm.

Codul produsului este 0IORF463-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura