Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 3.30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr DX 3.30
Cod produs
G4237VSX-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Deutz Fahr DX 3.30 din oferta noastra este o productie europeana ce prezinta multiple avantaje. Fiind echivalenta modelului original, eficienta in lucru si pretul atractiv se regasesc printre beneficiile acesteia. Noi o recomandam cu incredere pentru a inlocui modelul uzat, deoarece performantele vor fi cele asteptate. Din acest motiv, mentinem si un stoc permanent disponibil pentru ca si tu sa poti beneficia rapid de o inlocuire a piesei uzate.

Pana aici te-am convins ca piesa este de calitate superioara, dar sa stii ca mai sunt avantaje destule! Ai inclusa in pret si o garnitura. Ea se foloseste pentru a etansa optim pompa de motorina de blocul motor. Mai multe detalii sunt la un apel distanta. Contacteaza-ne si consilierii nostri tehnici vor fi la dispozitia ta pana te vei asigura ca achizitionezi piesele potrivite! Sfaturile lor iti vor prinde tare bine in ingrijirea tractorului din dotare! Sa-i intrebi si despre posibilitatea de a face montajul cu noi!

Pompa alimentare Deutz Fahr DX 3.30 - garnitura nu va lipsi din colet!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantia ei este valabila 1 an de zile si o poti prezenta daca modelul nu functioneaza la capacitate maxima. Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 3.30 va veni la tine insotita de toate documentele!

Daca doresti sa achizitionezi pompa alimentare Deutz Fahr DX 3.30 nu este necesara deplasarea pana la depozitul nostru, deoarece o putem trimite prin curier rapid. Plata ramburs o poti achita la sfarsit, dupa ce verifici coletul si te convingi de integritatea piesei. Daca ai nevoie de piesa azi, te asteptam la sediul nostru.

In plus, daca vei avea nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau prezinta defectiuni majore, iti vom trimite echipa noastra de mecanici. Mecanicii colaboratori ai firmei din toate zonele tarii pot interveni asupra utilajului din dotare in localitatea in care acesta se gaseste. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Iti stam la dispozitie pentru detalii! Nu ezita, ia legatura cu noi si vei economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura