Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Portsateliti Claas 0003168110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 0003168110
Cod produs
C3U24RWF-M-BT
Out Of stock
Descriere
Cauti portsateliti originali, la un pret avantajos? Alege acesti portsateliti Claas 0003168110 si bucura-te de beneficii. Ii gasesti acum in oferta noastra, la un pret promotional. Produsul este unul original Carraro, garantand o exploatare de lunga durata a utilajului. Depozitul nostru extrem de bine aprovizionat ne permite sa iti gasim cu usurinta piesa ceruta de tine. Colegii nostri se asigura ca orice produs aflat pe rafturile noastre este conform cu cerintele actuale din domeniul tehnic, pentru ca tu sa te bucuri din plin de un utilaj performant!

Pe site-ul nostru vei gasi numai componente de cea mai buna calitate. Si partea cea mai buna? Toate vin insotite de cel mai bun pret posibil! Indiferent ca manevrezi un tractor, un incarcator telescopic sau o combina, la noi gasesti mereu piesa pe care o cautai! Noi apreciem munca pe care o depui in fiecare zi si tocmai de aceea vrem sa iti oferim o experienta tehnica cat mai placuta.

Poti comanda acesti portsateliti Claas 0003168110 cu usurinta, chiar de aici!
Portsatelitii asigura suport pentru ansamblul de pinioane din grupul reductor. Kit-ul nu vine insotit de prezoane si pinioane. Acestea trebuie comandate separat! Pentru o buna functionare a utilajului, iti recomandam achizitia acestei piese de schimb de marca, ce asigura o durata mare de exploatare in conditii de siguranta sporita. Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc, odata cu portsatelitii.

La alegerea noilor componente beneficiezi de consiliere tehnica gratuita.
Daca nu ai timp sa verifici personal compatibilitatea acestei componente cu utilajul tau, noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat. Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Pune mana pe telefon si vino sa cunosti o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce fac in fiecare zi!

Daca montajul componentei este efectuat corespunzator, ea va functiona impecabil. Totusi, in colet includem factura si certificatul de garantie al acestor portsateliti Claas 0003168110 noi. El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Pentru a primi acesti portsateliti Claas 0003168110 cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese.

Vrei sa te bucuri de un utilaj functional si de o piesa de schimb rezistenta? Atunci contacteaza-ne la nevoie si lasa-ne sa iti oferim cele mai bune servicii! Iti putem pune la dispozitie o echipa de mecanici cu experienta in domeniu si un atelier mobil, echipat pentru orice situatie posibila cu care te poti confrunta. Defectiunile nu trebuie sa iti mai dea batai de cap atunci cand colaborezi cu ACN Piese Utilaje!

Specificatii tehnice

- numar prezoane: 8

Codul produsului este: C3U24RWF-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura