Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrostar 4.71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrostar 4.71
Cod produs
H3WDK407-IA
Out Of stock
Descriere
O piesa fiabila, ce sporeste randamentul in lucru, este aceasta pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 4.71 din oferta noastra. Ea este o productie europeana a carei rezistenta iti permite o exploatare indelungata, la capacitate maxima. Datorita multiplelor beneficii asociate, acest model echivaleaza cu succes piesa originala, dar la un pret mult mai bun. In plus, la achizitionarea ei primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor, astfel incat etansarea va fi perfecta, iar inlocuirea de durata.

Avand un stoc permanent disponibil in depozitul nostru de langa Bucuresti, ai si garantia unui timp minim de asteptare. Daca mai ai intrebari, ni le poti adresa cu incredere, caci impreuna vom ajunge la alegerile potrivite tractorului tau. Iti oferim de fiecare data gratuit suportul tehnic necesar unor alegeri documentate si absolut sigure! Doresti un mecanic care sa te ajute in cadrul acestei interventii sau pentru alte reparatii? Iti trimitem urgent service-ul mobil. Este dotat cu absolut tot ce-i trebuie oricarui tip de avarie!

Pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 4.71 - exploatezi in siguranta tractorul!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Vei primi si un certificat de garantie valabil 1 an de zile alaturi de pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrostar 4.71 comandata, ca orice posibila situatie nefavorabila sa fie remediata imediat.

Serviciile de curierat ne vor ajuta sa iti livram pachetul cu pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 4.71 comandata in orice localitate din tara. La primirea lui, vei putea verifica starea piesei inainte de achitarea rambursului, pentru a nu exista nici o nemultumire in colaborarea noastra. Daca ai nevoie azi de aceasta pompa, te asteptam la sediul nostru sa o ridici personal.

De asemenea, daca ai solicitari pentru mecanicii nostri, ei vor interveni rapid si profesionist, efectuand orice remedieri sunt necesare. Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura