Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa incarcator telescopic JCB 533

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 533
Cod produs
UP24RE8Z-C-BT
Out Of stock
Descriere
Vrei un utilaj care ruleaza ca la carte? Munca poate deveni o corvoada cand echipamentul tau nu functioneaza in parametrii normali. Daca randamentul motorului tau a scazut, si asta din cauza pieselor uzate, iti oferim imediat piese de schimb noi si de calitate. Te afli la un click distanta de componenta care iti va pune masinaria din nou in functiune.
Printre acestea se regaseste si garnitura de chiuloasa JCB 533 a carei functionalitate echivaleaza piesa originala.
Fabricarea componentei are loc in Polonia, iar noi mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru, astfel incat clientii nostri sa beneficieze rapid de aceasta piesa.

Garnitura de chiuloasa JCB 533 - contacteaza-ne astazi si obtii cel mai bun pret
Credem ca vei profita si tu de aceasta oferta, avand in vedere etansarea optima pe care o asigura acest model, precum si pretul avantajos. Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. Astfel, ea va ajunge la tine cat mai repede si tot ce iti va mai ramane de facut este sa o montezi.

Ai incredere in echipa noastra de profesionisti
Asteptam apelurile tale pentru a-ti putea oferi mai multe detalii si primesti consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor de schimb.
Mecanic sa te ajute ai?

Te asteptam la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti pentru a ridica personal garnitura de chiuloasa pe care ai comandat-o.
Pentru orice alta localitate din tara vom apela la serviciile de curierat, ce pot ajunge a doua zi lucratoare exact unde ai nevoie de aceasta componenta. In acest caz, poti verifica piesa in prezenta curierului, pentru a achita rambursul doar daca esti multumit de piesa primita.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei din toate zonele tarii pot interveni asupra utilajului din dotare in localitatea in care acesta se gaseste.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe.
Iti stam la dispozitie pentru detalii! Nu ezita, ia legatura cu noi si vei economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa JCB 533 este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Acestea asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, ce nu necesita achizitionarea altor materiale.

Cod piesa: UP24RE8Z-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura