Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 4320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 4320
Cod produs
0UQRZJVD-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru utilajul pe care il detii, avem in oferta noastra aceasta pompa alimentare Massey Ferguson 4320 la o calitate superioara, care este o productie europeana de mare succes. Comanda acum aceasta piesa si vei beneficia de cea mai buna calitate a unei piese alternative. Si asta datorita materialelor rezistente folosite pentru fabricarea ei. Pompa pe care ti-o recomandam este eficienta si fiabila, asigurand o durata mare de functionare in conditii foarte bune.

Pompa alimentare Massey Ferguson 4320 - pusa pe fapte mari! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

Oferta noastra este una foarte buna, pentru ca include un produs de calitate garantata, livrat imediat, la un pret foarte avantajos! In plus, garnitura de la prinderea de blocul motor o primesti gratuit, asa incat schimbarea va fi mult mai sigura, iar etansarea perfecta.

Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. Pentru detalii suplimentare, primesti consultanta tehnica gratuit daca iei legatura cu personalul nostru tehnic.
Mecanic sa te ajute ai? Suntem alaturi de tine!

Certificatul de garantie pe care il primesti pentru o asemenea pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 4320 va fi valabil 1 an de zile de la data achizitiei. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Trimite-ne datele locatiei tale si beneficiezi de piesa in cel mai scurt timp. Transportul va fi realizat prin serviciile de curierat, iar plata este ramburs. Acesta se achita la final, deoarece recomandam verificarea coletului in prezenta curierului.
Poti alege sa ridici coletul cu aceasta pompa alimentare Massey Ferguson 4320 comandata si direct de la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, unde mentinem un stoc permanent disponibil.

Oferta de piese de schimb de calitate o insotim de o oferta de servicii tehnice, prompte si garantate, dedicate clientilor nostri.
Dupa achizitia piesei, poti solicita si interventia mecanicilor nostri colaboratori din zona ta pentru a primi ajutor la montaj sau pentru efectuarea oricaror reparatii. Acestia pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura