Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 4.70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr DX 4.70
Cod produs
I8GUJZ5Y-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a putea functiona eficient si cu precizie, motorul utilajului tau trebuie intretinut corect, cu piesele potrivite si de calitate. De aceea, avem pe stoc in depozitul nostru aceasta pompa alimentare Deutz Fahr DX 4.70 care este o productie europeana. Este recomandata de catre experti pentru o folosinta de lunga durata. Modelul pe care ti-l prezentam aici este un inlocuitor de succes al originalei pe care il poti achizitiona la un pret avantajos. Adaugam gratuit garnitura dintre pompa de motorina si blocul motor.

Cu o astfel de piesa montata pe tractorul tau, activitatea ta se va desfasura in sfarsit fara intreruperi. Ai grija la piesele pe care le alegi! Ele trebuie sa fie compatibile cu modelul tau de utilaj. Daca nu esti sigur, contacteaza-ne! Suntem pregatiti sa-ti fim de ajutor cu toate indicatiile tehnice in cadrul serviciului gratuit de consultanta! Tot aici, vei afla de la consilierii nostri tehnici cum poti monta piesa cu ajutorul unuia dintre mecanicii nostri sau ce servicii iti pot prinde bine pe viitor!

Pompa alimentare Deutz Fahr DX 4.70 - rezista tuturor solicitarilor!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

La achizitia pompei primesti si un certificat de garantie valabil un an de zile. Actele necesare le vei gasi alaturi de pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 4.70 in colet!

Livrarea coletului cu pompa alimentare Deutz Fahr DX 4.70 comandata se face prin curier rapid, ajungand a doua zi lucratoare in orice localitate din tara. Curierul iti ofera posibilitatea de a verifica pachetul pentru a achita rambursul doar daca esti multumit de produsul primit. Daca ai nevoie de pompa chiar azi, te asteptam la sediul nostru.

Un coleg de la departamentul tehnic iti poate face legatura si cu mecanicii nostri colaboratori, din zona ta, pentru a interveni rapid la utilaj in cazul unor probleme tehnice. De asemenea, un mecanic priceput iti poate fi de ajutor si daca doresti ca montajul sa fie realizat de un profesionist. Afla direct de la noi cum te putem ajuta.

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura