Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 3340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3340
Cod produs
69ZRC3L4-RE
Out Of stock
Descriere
Ti-a scazut productivitatea din cauza problemelor aparute la motor? Suntem aici si te sustinem in a schimba piesele uzate cu modele de calitate, care vor rezista in timp, la multiple solicitari. Gasesti acum in oferta noastra, la un pret avantajos, aceasta pompa alimentare Massey Ferguson 3340 care este o productie europeana de succes.

Caracteristicile sale vor sustine activitatea motorului tau, deoarece are o calitate deosebita ca alternativa a originalei. Pentru a beneficia rapid de piesa ce iti va aduce eficienta dorita, avem un stoc permanent disponibil.

Pompa alimentare Massey Ferguson 3340 - un pas catre performanta! Calitatea face diferenta!

Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. E foarte simplu si vei beneficia si de consultanta tehnica gratuita din partea noastra, ca sa fii sigur ca ce te intereseaza din oferta noastra este compatibil cu utilajul tau!
In plus, stii ca avem si personal specializat pentru asistenta tehnica, in apropierea ta? Iti dam detalii la un acelasi apel!

La achizitia acesteia vei primi gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor, dar si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile. O asemenea pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 3340 vine insotita de toate actele necesare!

Poti ridica aceasta pompa alimentare Massey Ferguson 3340 comandata direct la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului sau iti putem livra noi in alta localitate. Transportul se realizeaza in cel mai scurt timp, avand si posibilitatea de a plati dupa verificarea pachetului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru!

Dorim sa avem o colaborare placuta si de durata, de aceea iti punem la dispozitie oamenii nostri pregatiti.
Astfel, indiferent ca doresti suport tehnic sau ai nevoie de ajutor la montaj, ne poti contacta cu incredere.
Mecanicii nostri colaboratori pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura