Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 6.05

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr DX 6.05
Cod produs
UBQ4HDFA-IA
Out Of stock
Descriere
La recomandarea specialistilor in domeniu si pentru a onora rapid solicitarile clientilor, avem un stoc permanent disponibil pentru pompele europene alternative. De aceea iti oferim acum aceasta pompa alimentare Deutz Fahr DX 6.05 la un pret foarte bun. Pompa mecanica de motorina pe care ti-o propunem spre achizitie este o productie europeana. Ea se foloseste cu succes pentru inlocuirea originalului, prezentand aceleasi caracteristici avantajoase. Acestea te vor ajuta sa iti intretii utilajul in stare buna.

Eficienta si sigura, este perfecta pentru o exploatare indelungata. Pompa vine la pachet cu garnitura dintre pompa si blocul motor, fiind oferita gratuit. Etansarea se va face fara probleme cu ajutorul ei. Esti clientul nostru si o prioritate pentru noi, de aceea asteptam sa ne contactezi. Iti oferim mai multe detalii despre piesa si compatibilitatea acesteia cu tractorul tau. Experienta si priceperea noastra sunt utile atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau.

Pompa alimentare Deutz Fahr DX 6.05 - comanda piesa online sau telefonic!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

De asemenea, achizitionarea ei iti va aduce si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile. Documentele le vei gasi alaturi de pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 6.05 comandata.

Vino la sediul nostru daca doresti sa ridici personal pompa alimentare Deutz Fahr DX 6.05 comandata, deoarece avem un stoc permanent disponibil. Pentru a o livra in alta localitate, transportul dureaza o zi lucratoare, fiind trimisa prin curier rapid. In acest caz, piesa se poate verifica in prezenta curierului, pentru a achita rambursul doar daca esti multumit de ce ai primit.

De asemenea, am format o echipa de mecanici experimentati din toata tara, pentru a putea interveni rapid la utilajul tau, daca acesta prezinta defectiuni majore. Pentru montarea pieselor noi, reparatii complexe sau revizii periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura