Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Vision 80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Vision 80
Cod produs
ROLM41NX-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru a schimba pompa uzata a utilajului tau iti punem la dispozitie o gama foarte larga de modele fabricate in Europa, la standarde inalte de calitate. Unul dintre acestea este o asemenea pompa alimentare Landini Vision 80 pe care o poti achizitiona imediat, pentru ca o avem disponibila in depozit la un pret foarte bun. Ea tine locul modelului original prin eficienta si fiabilitatea sa, echivalente acesteia, fiind unul din produsele de top in privinta celui mai bun raport calitate/ pret. Mai mult, producatorul european al acestui model include in pachet, la achizitionarea ei, garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa alimentare Landini Vision 80 - cea mai buna prietena a utilajului tau! Alege calitatea, mai presus de orice!

Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. Daca te putem ajuta cu mai multe detalii despre produs si compatibilitatea acestuia cu utilajul, nu ezita sa ne contactezi. In plus, alaturi de noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea produselor pentru utilajul tau!

Ai nevoie si de un mecanic?

In pachet vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an, care sa te scuteasca de platile suplimentare necesare in cazurile neasteptate. Aceasta pompa de alimentare pentru tractor Landini Vision 80 va ajunge la tine insotita de toate actele necesare!

Comanda acum aceasta pompa alimentare Landini Vision 80 si vom livra pachetul in localitatea dorita, fara a astepta zile intregi pentru acesta. Modalitatea de plata este ramburs, fiind acordat curierului dupa verificarea piesei in prezenta lui.
Pachetul se poate ridica si din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului, deoarece stocul este mentinut disponibil in permanenta.

Poti solicita si interventia mecanicilor nostri daca ai nevoie de ajutor la montaj sau echipamentul tau necesita reparatii complexe.
Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, din toata tara, care poate interveni prompt si eficient asupra utilajului tau, redandu-i functionarea.
Afla cum te putem ajuta in cel mai scurt timp, de la unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura