Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 3350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3350
Cod produs
N28XIZLO-RE
Out Of stock
Descriere
In scopul sustinerii performantelor motorului, iti oferim piese de schimb de inalta calitate. Unul din aceste articole este aceasta pompa alimentare Massey Ferguson 3350 pe care o poti folosi cu succes in inlocuirea originalului. Ea prezinta caracteristici importante, precum durabilitate, eficienta si siguranta, de care poti beneficia la un pret foarte avantajos.

Pompa alimentare Massey Ferguson 3350 - prezenta la datorie! Cere acum o oferta!

Locul de provenienta este Europa, iar in Bucuresti se afla depozitul nostru, unde mentinem un stoc permanent disponibil.
Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

Pentru a preveni achizitionarea unei piese incompatibile cu utilajul tau, primesti din partea noastra consultanta tehnica gratuita. Ai nevoie si de mecanic? Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

Aceasta pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 3350 este foarte responsabila! Alaturi de ea oferim garnitura de la prinderea de blocul motor si certificatul de garantie, valabil 12 luni. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Produsul comandat se poate livra in orice localitate din tara, ajungand a doua zi lucratoare. La receptia lui, curierul va astepta sa il verifici inainte de a incasa rambursul, pentru a evita astfel orice nemultumiri ulterioare.
O astfel de pompa alimentare Massey Ferguson 3350 pe care ai comandat-o o poti achizitiona in aceeasi zi, direct de la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului.

Suna la numerele de telefon afisate si poti solicita si interventia mecanicilor nostri colaboratori pentru a monta aceasta piesa corect. Acestia pot efectua, la cerere, orice reparatii necesita utilajul, fara a te mai deplasa intr-un service.
Executam toata gama de interventii tehnice, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe, la sistemul de directie, transmisie, la motor sau alezare/ rebucsare carcasa punte.
Iti stam la dispozitie pentru detalii!

Specificatii tehnice

Are prinderea de blocul motor in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse) si urmatoarele caracteristici:

Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului este de 27 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura