Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Valtra 8000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 8000
Cod produs
DN1G3BUH-C-AC
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam acest cap de bara complet Valtra 8000 din oferta noastra, un produs original Carraro, Accentul in realizarea acestuia a fost pus pe rezistenta sporita la solicitarile aduse in timpul lucrului.
Ansamblul complet al acestuia este format din: capat de bara, bieleta de directie si piulita de reglaj, toate fiind noi si fabricate din materiale rezistente.
Iti recomandam cu incredere aceste piese pentru utilajul tau pentru ca au rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.
Ai nevoie si de alte piese de schimb? Ai nevoie de un mecanic? Ai nevoie de solutii pentru intretinerea utilajelor tale? Contacteaza-ne! Suntem aici si avem produsele si solutiile pe care le cauti. Nu mai sta pe ganduri!

Cap de bara complet Valtra 8000 - o piesa de schimb excelenta!
Capul de bara are rolul de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Impuritatile ce pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc pot uza articulatia sferica. De asemenea, capatul de bara sau articulatiile bieletei pot fi in aceeasi situatie, intrucat uzura ajunge si la ele.

Ai de inlocuit aceasta piesa?! Nu-ti face probleme! Produsul nostru este alegerea ideala pentru utilajul tau. Realizat dintr-un metal tratat, produsul este foarte rezistent la uzura si socuri, articulatiile sferice fiind de calitate superioara.

Suntem siguri ca iti doresti o reparatie care sa dureze, motiv pentru care iti recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Identifici… simplu si usor!
Da, pentru ca avem la departamentul de Identificari colegi pregatiti sa-ti sara in ajutor cand ai de identificat o piesa de schimb. Si… consultanta lor este gratuita!

Cum procedezi ca sa le ceri ajutorul?! Simplu! Ii contactezi, le dai cateva informatii despre utilajul tau si ei iti ofera suport pentru a identifica corect piesa de schimb de care acesta are nevoie.

Simplu? Usor? Noi spune ca da! Vorbeste cu noi si convinge-te!

Aaa… Stai! Sa nu uitam sa-ti spunem si ca, atunci cand este cazul, iti vor trimite chiar si schite pentru ca identificarea sa fie rapida! Vei vedea… avem colegi destoinici!

Fiind o piesa originala Carraro posibilitatea de a avea probleme dupa montarea ei corecta este minima, insa vei avea garantie pentru defectele din fabricatie cu valabiltate de 1 an.
Certificatul de garantie si factura pentru acest cap de bara complet pentru tractor Valtra 8000 le vei gasi in colet.

Facem lucrurile bine si repede, iar capitolul Livrare nu face exceptie. Asadar, iti trimitem produsul de care ai nevoie in 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde esti tu.

Completeaza o cerere on-line sau contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site. Apoi, noi pregatim produsul si ti-l trimitem. Insa, daca doresti, poti ridica comanda, personal de la depozitul nostru. Astfel, ne si cunoastem! Te asteptam cu drag!

Un montaj perfect este un montaj… corect! Astfel, pentru a-i asigura utilajului functionarea optima, asigura-te ca piesele de schimb achizitionate sunt montate de specialisti cu experienta!

Nu te ingrijora daca nu are cine sa te ajute la montaj. Daca nu cunosti specialisti, vorbeste cu noi.Suntem aici si iti putem asigura sprijinul de care ai nevoie. Avem mecanici colaboratori care remediaza repede si bine orice defectiune. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne!

Specificatii tehnice

-260 mm capatul de bara
-210 mm bieleta de directie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura