Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 4.10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr DX 4.10
Cod produs
JHA0UBRI-IA
Out Of stock
Descriere
Datorita avantajelor pe care le prezinta, avem aceasta pompa alimentare Deutz Fahr DX 4.10 acum in depozitul nostru! Caracteristicile sale tehnice o plaseaza in topul alternativelor de succes. Astfel, poti inlocui originala fara sa pierzi din eficienta si avand o aceeasi rezistenta indelungata. Datorita designului pe care il are si materialelor durabile folosite la fabricare este alegerea perfecta! Si vei economisi, pentru ca oferta noastra include un pret excelent!

Producatorul european al acestui model de calitate garantata ofera garnitura dintre pompa si blocul motor gratuit. Vei face o etansare corecta care va contribui la lunga si buna utilizare a acestei pompe mecanice de motorina. Sa stii ca nu doar atat primesti in colet! Vei avea si certificat de garantie valabil 12 luni de la achizitie! Normal ca nu primesti doar atat! Noi iti oferim si consultanta tehnica gratuita! Si… evident, ai posibilitatea sa alegi si alte servicii de top pe care le-am dezvoltat in cadrul companiei ACN Piese Utilaje!

Pompa alimentare Deutz Fahr DX 4.10 - functioneaza eficient!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Alaturi de pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 4.10 si garnitura, vei avea si un certificat de garantie valabil 12 luni, deoarece trebuie sa ai o solutie pentru orice situatie neprevazuta.

Pompa alimentare Deutz Fahr DX 4.10 comandata poate ajunge in posesia ta prin ridicarea personala din depozitul nostru sau cu ajutorul serviciilor de curierat in cazul altor localitati. In ambele situatii, ai ocazia sa verifici integritatea pompei inaintea efectuarii platii.

Daca vrei sa comanzi sau ai intrebari pentru personalul nostru, contacteaza-ne acum! Atat noi, cat si mecanicii nostri, iti stam la dispozitie pentru orice solicitari, indiferent de complexitatea cerintelor. La un acelasi apel poti programa montajul piesei sau orice alta interventie necesara! Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura