Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 6.10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr DX 6.10
Cod produs
BJ8HM5GF-IA
Out Of stock
Descriere
Profita de pretul avantajos stabilit pentru aceasta pompa alimentare Deutz Fahr DX 6.10 excelenta! La ea primesti si garnitura necesara etansarii dintre pompa mecanica si blocul motor. Piesa este fabricata in Europa de un producator de renume, care se afla in topul alternativelor de succes cu acest model ce tine locul originalei. Eficienta, siguranta in lucru si materialele bine alese pentru a rezista la o exploatare indelungata sunt caracteristicile ce au facut ca acest model sa apara constant in preferintele specialistilor si ale clientilor.

Ca sa beneficiezi si tu de aceasta pompa in cel mai scurt timp, plaseaza o comanda. La unul din numerele de telefon afisate sau direct pe site, prin email sau pe WhatsApp. Vino chiar la sediul nostru de langa Bucuresti pentru a ridica piesa, deoarece avem un stoc permanent disponibil. Nu ezita sa ne pui intebari legate de produsele noastre, deoarece dorim sa te ajutam sa prosperi in munca intreprinsa. Astfel, iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor de schimb, ca sa fie potrivite utilajului si activitatii tale.

Pompa alimentare Deutz Fahr DX 6.10 - testata sa reziste foarte bine in timp!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Primesti la achizitionarea ei si un certificat de garantie valabil 1 an, care sa te scuteasca de orice plata suplimentara in cazul unor situatii neprevazute. Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 6.10 va avea toate actele asupra ei in colet.

Daca nu te poti prezenta la punctul nostru de lucru, iti trimitem coletul cu pompa alimentare Deutz Fahr DX 6.10 comandata prin curier rapid. Acesta ajunge in localitatea dorita a doua zi lucratoare, cand poti verifica piesa primita in prezenta curierului. Rambursul se achita la final, doar daca esti multumit de produsul primit.

Pentru ca dorim sa iti oferim nu numai piese de calitate, dar si servicii tehnice pe masura, avem incheiate parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara, pentru a interveni rapid la echipamentul defect. Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Suna si programeaza montajul piesei sau orice reparatii complexe necesare!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura