Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa incarcator telescopic Case TX130-33

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX130-33
Cod produs
FJEGY8QW-AT
Out Of stock
Descriere
Calitatea este cea mai buna alegere, iar aceasta garnitura de chiuloasa Case TX130-33 o dovedeste din plin. Sustine eficient performantele motorului tau, asigurandu-i cadrul optim de functionare printr-o etansare desavarsita la nivelul chiuloasei. In plus, ca sa nu fii nevoit sa rascolesti prea des in maruntaiele motorului, promite sa reziste vreme indelungata conditiilor solicitante de exploatare. O piesa de calitate superioara ce merita din plin increderea ta - pune-o la incercare!

Te vom ajuta sa ii oferi utilajului tau o intretinere impecabila, ca sa-ti poata oferi randament maxim. Gasesti la noi o gama generoasa de piese de schimb ireprosabile, la preturi accesibile. De asemenea, ai acces la o serie de servicii tintite pe nevoile tale, ca sa poti remedia dintr-o lovitura orice defectiune, fara alergatura, fara stres. Suna-ne si descopera avantajele pe care ti le oferim!

Garnitura de chiuloasa Case TX130-33 - un ajutor pretios!
Performantele motorului utilajului tau depind de starea componentelor sale si de modul lor de functionare. Chiar si atunci cand vine vorba de piese simple, cum sunt garniturile, atentia ta trebuie sa ramana treaza in ce le priveste, caci fiecare bucatica din intreg are rolul sau bine definit, fara de care functionarea motorului ar avea de suferit. Aceasta garnitura de chiuloasa Case TX130-33 asigura etansarea intre blocul motor si chiuloasa - o zona importanta, caci acolo se pregateste motorul pentru procesele intense ce tin de esenta misiunii sale.

Iti sustinem eforturile si iti oferim consultanta gratuita!
Stim ca nu-i intotdeauna simplu sa dai de cap defectiunilor, sa identifici cauza problemei si solutia potrivita de remediere. De aceea credem ca iti va fi extrem de util serviciul nostru de consultanta tehnica pe care il poti accesa gratuit - cu un apel telefonic sau prin mijloacele de comunicare online. Echipa noastra de specialisti preia solicitarile tale si raspunde prompt, furnizandu-ti toate informatiile de care ai nevoie si identificand cele mai bune solutii pentru problema ta. Contacteaza-ne fara sfiala!

Garantie
Daca iei in calcul posibilele defecte de fabricatie, iti spunem ca poti sta linistit! Aceasta garnitura de chiuloasa pentru incarcator telescopic Case TX130-33 are o garantie de 6 luni de la data facturarii care acopera astfel de situatii, extrem de rare, de altfel. Documentele necesare le vei regasi in interiorul coletului.

Livrare
Timpul pierdut inseamna bani pierduti, dar nu-ti fa griji, nu vei astepta prea mult! Aceasta garnitura de chiuloasa Case TX130-33 porneste catre tine imediat. Tot ce ai de facut este sa soliciti o oferta online sau telefonic si daca te-ai decis, ne punem in miscare. O vei primi prin curier rapid, iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Pentru a avea cele mai bune rezultate de la noua piesa, te sfatuim sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti cu experienta, care vor sti ce aspecte sa ia in calcul. Astfel, nu risti compromiterea piesei ori cine stie ce alte surprize neplacute. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne un semn si se rezolva, in orice colt al tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice
1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura