Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator O&K MH3.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K MH3.6
Cod produs
SL3VJYIU-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare excavator O&K MH3.6 o gasesti acum in oferta noastra la un pret super tare! Pompa de motorina pe care ti-o recomandam este fabricata in Uniunea Europeana. ACN Piese Utilaje este prim importator, motiv pentru care o avem permanent disponibila in depozit. O putem livra rapid, oriunde in tara. Poti sa achizitionezi cu incredere piesa pentru ca este o echivalenta a originalei si prezinta caracteristici importante. Eficienta si rezistenta ei iti vor asigura o exploatare pe termen lung. In costul pompei de combustibil este inclusa si o garnitura din cauciuc moale pentru etansarea pompei de blocul motor.

Cand stai pe bara din cauza unei piese lipsa la utilaj, este ca si cum ai plecat in concediu fara bani in buzunar! Stai si te uiti in gol, caci altceva nu-i de facut! Partea buna este ca ai nimerit la noi, iar noi avem tot ce te intereseaza in depozitul nostru urias! Piese de calitate te asteapta cumintele pe rafturi si sunt la un apel distanta de tine si de utilajul tau avariat. Si montajul poate fi executat tot de mecanicii nostri specialisti. Sunt in stare sa-l faca imediat ca nou!

Pompa de alimentare excavator O&K MH3.6 - nu ai cum sa spui pas la asa ceva!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia.  Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.    

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Coletul cu pompa de alimentare pentru excavator O&K MH3.6 va avea inclusa garnitura si certificatul de garantie valabil 12 luni de zile. Sa pastrezi documentele gasite in colet!

Comanda acum pompa de alimentare excavator O&K MH3.6 si o poti achizitiona in aceeasi zi direct de la sediul nostru sau a doua zi, de la curierul care livreaza in localitatea ta. In acest caz verificarea coletului este prioritara, deoarece rambursul trebuie achitat doar daca piesa primita nu prezinta nicio problema.

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura