Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru camion Berliet 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Berliet 610
Cod produs
U6Z0JMST-C-IA
Out Of stock
Descriere
Activitatea noastra zilnica presupune sa iti sustinem munca intreprinsa, prin cele mai bune produse si servicii. De aceea mentinem un stoc permanent al pieselor uzuale, avand prezente numeroase modele de calitate, ce pot asigura o exploatare eficienta. Printre acestea se afla si pompa de alimentare camion Berliet 610 care este o productie europeana, ce prezinta caracteristici avantajoase. Foloseste-o cu incredere pentru inlocuirea originalului, pentru ca are calitatea garantata, aceeasi eficienta si va rezista la multiplele solicitari aparute in timpul lucrului.

In plus, o poti achizitiona imediat, la un pret foarte bun! Acest pret include si garnitura de etansare pe care o vei regasi in colet! Transportul produsului comandat se face in 24 de ore de ore. Personalul nostru iti va oferi suportul tehnic necesar, gratuit, pentru a alege piesele de schimb potrivite utilajului tau. Tot la noi poti solicita si un mecanic experimentat. Pentru servicii prompte si de calitate, ACN Piese Utilaje iti sta mereu la dispozitie! Ne gasesti la celalalt capat al firului in oricare zi lucratoare.

Pompa de alimentare camion Berliet 610 - plaseaza o comanda imediat!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantia va fi adaugata in pachet pentru a avea o acoperire in cazul unor situatii neprevazute. Ea va fi valabila 1 an de zile de la data livrarii. Monteaza pompa de alimentare pentru camion Berliet 610 corect.

Daca esti din Bucuresti sau din apropiere, poti ridica coletul cu pompa de alimentare camion Berliet 610 comandata direct din depozitul nostru, iar pentru alte localitati poti suna un angajat pentru a lasa datele locatiei. Transportul este realizat prin curier rapid si la receptia coletului vei avea timpul necesar pentru verificarea piesei. Astfel, vei plati rambursul doar pentru un produs dorit.

Daca esti interesat de un montaj de calitate si prompt al piesei achizitionate, il vei putea programa acum la unul din mecanicii nostri experimentati. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Alte informatii despre acest serviciu optional poti primi de la unul dintre consultantii nostri tehnici. Nu te costa nimic sa te interesezi, dar poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura